Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Heeft Cardano-oprichter Charles Hoskinson gelogen over zijn opleiding?

Er zin ​​twijfels ontstaan over de opleiding van Charles Hoskinson nadat journalist Laura Shin het diploma van de Cardano-oprichter in twijfel heeft getrokken.


Laura Shin roept vragen op over PhD van Hoskinson

Laura Shin, een journalist die onlangs een boek met de naam Cryptopians heeft gepubliceerd, heeft een aantal opmerkelijke feiten ontdekt. Uit haar onderzoek blijkt dat Charles Hoskinson, de CEO en oprichter van Cardano, zich nooit heeft ingeschreven voor een Ph.D. programma. Dit terwijl hij dat in het verleden wel heeft beweerd.

Het Cryptopian boek bevatte belangrijke details over de identiteit van de oprichters van Ethereum, zoals Vitalik Buterin, en Charles Hoskinson.

Na het boek te hebben gelezen, beschuldigt een Twitter gebruiker Laura ervan dat ze Charles in een kwaad daglicht zet. Hoskinson antwoordde dat Laura’s boek een ‘geweldig fictief werk’ is. Laura Shin antwoordde met enkele bewijzen. Hieruit blijkt dat Charles niet erg eerlijk is geweest over sommige van zijn beweringen, zoals zijn opleidingsniveau. Hoskinson zei in een recent Twitter-bericht:

”Geweldig fictief werk. Het is moeilijk om George RR Martin en Tolkien te verslaan, maar we wensen haar geluk”  


Hoskinson ontmaskerd

In reactie op de post van Hoskinson tweette Shin dat de oprichter van Cardano eens zou moeten vertellen hoe het echt zit met zijn doctoraatsopleiding. Ze vertelt dat de scholen zijn uitspraken weerspreken.

Blijkbaar had Shin contact opgenomen met verschillende scholen waarvan Hoskinson zou hebben beweerd dat hij zich daar had ingeschreven. Deze instellingen weerlegden de beweringen van Hoskinson echter. 

Volgens bewijs geleverd door Shin, had Hoskinson bij talloze gelegenheden beweerd dat hij een undergraduate-programma in Getaltheorie had voltooid, maar nooit zijn Ph.D. programma aan de University of Colorado Boulder en de Metropolitan State University van Denver. Uit informatie van de scholen blijkt echter dat Hoskinson zich alleen inschreef voor niet-gegradueerde programma’s, maar nooit een diploma behaalde. 


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Reacties van de gemeenschap

De onthulling heeft geleid tot gemengde reacties vanuit de cryptowereld. Sommige gebruikers bekritiseren Hoskinson, terwijl anderen zijn reputatie nog steeds verdedigen. 

Hoewel het behalen van een formele opleiding niet verplicht is in de crypto industrie, zetten deze leugens Hoskinson niet in een goed daglicht. Veel mensen investeren voornamelijk in het project op basis van zijn overtuiging dat de digitale valuta’s beter zullen presteren dan rivalen als Ethereum. 

Dit is niet de eerste keer dat Hoskinson op het matje wordt opgeroepen. In 2020 beloofde Hoskinson Cardano enthousiastelingen dat er tegen juli 2021 honderden assets op het netwerk zouden staan, waaronder duizenden gedecentraliseerde applicaties (dApps). 

Meer dan een jaar later zijn er slechts een handvol dApps op het netwerk. Veel Cardano aanhangers geloven dat Hoskinson tegen hen heeft gelogen in een poging om meer mensen binnen te halen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten