Dollar verdwijnen
Altcoin

Heeft Do Kwon Terra met opzet vernietigd? Misschien wel, zo blijkt uit een oude video

Na de recente ineenstorting van LUNA en UST, gaat er nu een videopost op Twitter viraal van Terra oprichter Do Kwon die een controversiële ‘Kill Switch’ bespreekt.

Protocol Armageddon

In een video uit 2021, vertelde Do Kwon dat Terra een ‘kill switch’ heeft. Dit zou alle activa vernietigen en alle banden binnen 24 uur verbreken. Volgens hem zou het bedrijf “de trekker overhalen” en alle banden met de blockchain beëindigen als Terraform Labs niet in staat zou zijn om de gemeenschap het beste te dienen.

Hij zei het volgende in bovenstaande video:

“We hebben zoiets genaamd Protocol Armageddon in ons bedrijf. Dat is een Kill Switch. Dus wanneer we het gevoel hebben dat we niet langer in staat zijn om de gemeenschap te dienen, halen we de trekker over en binnen 24 uur zijn we weg. We vernietigen al onze bezittingen, we verbreken al onze banden, tot er niets meer is. Dat is voor het geval dingen een beetje sneller gaan dan we verwachten.”

Speculatie over voorbedachte rade

De video heeft geleid tot speculatie over de vraag of Do Kwon de ineenstorting van het Terra-ecosysteem had kunnen voorspellen en of hij mogelijk betrokken was. Zoals Do Kwon ook in een andere video aangaf, is het spannend om met niets te beginnen en met niets te eindigen. Hij noemde het ‘de cyclus van het leven’.

Veel mensen in de crypto-gemeenschap uitten hun teleurstelling over Terra’s CEO. Een Twitter-gebruiker en cryptoblogger, @cryptoxpress101, zei dat Kwon verantwoordelijk moet worden gehouden. Hij stelde dat het “cyberdiefstal” is als hij de trekker inderdaad heeft overgehaald en mensen op deze manier heel veel geld heeft laten verliezen.

Altcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Glassnode oprichters: Altcoins klaar voor stijging van 350%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?