Nieuws, Trending

Het beleidshoofd van Coinbase vertrekt

De in Amerika gevestigde cryptocurrency exchange Coinbase verliest naar verluidt een andere senior executive. Zo zou het beleidshoofd het bedrijf verlaten. 

Mike Lempres

Volgens het artikel van Bloomberg verlaat Mike Lempres, het beleidshoofd, het bedrijf om een nieuwe rol op zich te nemen bij het durfkapitaalbedrijf Andreessen Horowitz. Als hoofd juridische en risicobeheerder in een tijd van enorme groei voor Coinbase, was Mike behulpzaam bij het opbouwen van de juridische en compliancefuncties van het bedrijf. Coinbase wenst hem het beste in zijn nieuwe functie bij Andreessen Horowitz.

Opmerkelijke afwijkingen

In de afgelopen aantal weken heeft Coinbase heeft een aantal opmerkelijke afwijkingen gezien. Zo vertrok eind oktober het voormalig hoofd van de handelsonderneming ‘Hunter Merghart’ net na een periode van slechts 6 maanden. Hiernaast verliet Adam White, 1 van de andere senior executives en tevens vijfde medewerker van Coinbase ook dezelfde maand. Adam White was de vice-president en algemeen directeur van Coinbase Institutional.