Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Het handelsvolume van Shiba Inu schiet omhoog nu de prijs stijgt

Het handelsvolume van Shiba Inu is flink gestegen de afgelopen dagen. Gisteren steeg het 24-uurs volume namelijk, voor het eerst sinds mei, naar 2 miljard dollar. En, net als het handelsvolume, is ook de SHIB koers flink gestegen de afgelopen dagen. De prijs is in de afgelopen 7 dagen namelijk met meer dan 24% gestegen.

Shiba Inu handelsvolume stijgt explosief

Gisteren bereikte Shiba Inu dus een handelsvolume van $2 miljard. Dat betekent dat SHIB de op 5 na grootste handelsvolume had. Vooral op crypto exchange Binance lag het Shiba Inu-volume erg hoog, namelijk op $393 miljoen. Het was op 10 mei voor het laatst dat het handelsvolume van de memecoin zo hoog lag. Echter, dit handelsvolume is nog altijd extreem ver verwijderd van het volume van $36 miljard van SHIB op 28 oktober. Dit volume kwam toen SHIB zijn nieuwe recordhoogte bereikte.

Toch is het stijgende handelsvolume van deze week een positief teken, zeker als het met een prijsstijging gepaard gaat. In dit geval betekent het namelijk dat er een toenemende interesse is in Shiba Inu.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0,00001030. Dat is ongeveer 8,4% hoger dan gisteren.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC