Het op één na grootste geld-overmaak bedrijf ter wereld werkt samen met Ripple


Ripple is een nieuwe, zeer belangrijke, samenwerking met Ria Money Transfer aangegaan. Het doel is om het bedrijf directe grensoverschrijdende betalingen voor haar wereldwijde klanten mogelijk te maken.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Ripple gaat samenwerking aan met Ria Money Transfer

Ria Money Transfer gaat dus gebruik maken van RippleNet om internationale betalingen te verrichten voor miljoenen klanten. Deze klanten zijn in meer dan 155 landen actief.

Tot nu toe laat het bedrijf geld overmakingen mogelijk via 377.000 winkels verspreid over de hele wereld en online. Deze methode is echter verouderd en het bedrijf wil een sneller en efficiënter betaalmiddel leveren. Dit is nodig om de trend van betalingen in de blockchain wereld bij te houden.

Het manager van de geldtransactie genaamd Juan Bianchi zegt: “De integratie van Ria met Ripple dient om een innovatieve betalingsinfrastructuur op te bouwen die de toegang tot potentiële partners gemakkelijker wil maken en tegelijkertijd snellere betalingen aan haar gebruikers levert. Tijd is enorm belangrijk voor onze klanten en partners, dus hier ligt altijd onze focus. “

Ria Money is het op één na grootste geldtransactie bedrijf ter wereld. Door de samenwerking aan te gaan met Ripple hebben de klanten toegang tot een beter, goedkoper en sneller betalingsnetwerk.


Positief effect voor Ripple’s XRP?

Ripple is al tijden bezig zoveel mogelijk grote partners aan zich te koppelen. Met het toevoegen van Ria Money Transfer maakt Ripple een flinke stap in de branche. De Senior President van Ripple, Marcus Treacher, zegt over de samenwerking:

“Deze samenwerking stelt Ripple in staat om het bereik en de oplossingen voor onze partners en het algemene bancaire ecosysteem uit te breiden. Ria is een van de beste geld-overmaak-spelers in de branche, met het op één na grootste netwerk ter wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn service van wereldklasse. Door lid te worden van RippleNet, verbetert Ria niet alleen onze waardeketen voor onze partners, maar blijven we ook de betalingstermijnen en -kosten verbeteren voor hun klanten.”

De samenwerking zal naar verwachting een positieve invloed hebben op XRP. De token van Ripple wordt gebruikt bij de grensoverschrijdende betalingen. Door de samenwerking met Ria zal de populariteit kunnen stijgen. Hopelijk zorgt dit voor een broodnodige prijsstijging.

 
Newsbit Telegram

Volg ons telegram kanaal en discussieer mee! @newsbit_crypto

JOIN Close