Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Het positieve sentiment rond Cardano is helemaal terug

Cardano’s ADA-token steeg in de afgelopen paar dagen enorm, waardoor de token gisteren weer een nieuwe All Time High neer heeft gezet van $1,83. De ADA koers is in de afgelopen week met meer dan 32% gestegen en in de afgelopen 3 maanden met 99,4%.


Marktkapitalisatie van $57,8 miljard

Op het moment va schrijven is de koers weer iets teruggezakt naar $1,72. De huidige marktkapitalisatie ligt rond de $55,1 miljard waarmee het op plek 6 staat van meest waardevolle cryptocurrencies.

ADA daggrafiek – Bron Tradingview

ADA presteert de afgelopen maanden beter dan de Bitcoin. Echter, in sats gemeten blijft ADA ver onder zijn hoogtepunt.

De prijsstijging van Cardano wordt veroorzaakt door een samenvloeiing van technische en fundamentele factoren. Zeker nu steeds meer beleggers zich voorbereiden op een altseason. Nu de koers de stijgende lijn weer te pakken heeft lijkt de munt klaar te zijn om spoedig de psychologische weerstad va $2.00 te doorbreken.

1 zo’n positieve fundamentele ontwikkeling is het feit dat crypto exchange Kraken vorige week aankondigde dat het ‘staken’ van ADA beschikbaar is gemaakt op het platform. Kraken-gebruikers kunnen nu gemakkelijk geld storten op hun ADA-staking-accounts om vergoeding te tot 6% te ontvangen. Daarnaast komt de Alonzo upgrade steeds dichterbij. Deze upgrade zal smart contractmogelijkheden op de blockchain te introduceren. Het team va Cardano, legde vorige maand uit dat Alonzo “geleidelijk via verschillende testnesten op het mainnet wordt geïmplementeerd.” Early adopters en partners kunnen in mei en juni de functies van de upgrade testen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten