Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Hoofdontwikkelaar gaat nooit meer weg bij Shiba Inu

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, blijft SHIB voor altijd steunen, ondanks het vertrek van Andre Cronje.


Twee ontwikkelaars stopppen bij SHIB

Terwijl de ontwikkelaars Andre Cronje en Anton Neil stoppen bij de ontwikkeling van andere projecten (FTM en YFI). Heeft Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, opnieuw uitgesproken dat hij zich blijft inzetten voor de ontwikkeling van het SHIB ecosysteem.

In een Twitter-bericht dat vandaag werd gedeeld, verklaarde Kusama dat hij blijft bijdragen aan het Shiba Inu ecosysteem. Kusama blijft bezig met het bouwen van nuttige projecten die ervoor zorgen dat de cryptomunt wordt beschouwd als een utility munt in plaats van een memecoin.

“Ik zie een toekomst, waar de meeste mensen geen hoop meer hebben. Wat ik begrijp. Ik ben geen miljardair en zal dat ook nooit worden. Ik ben gewoon een normale man die mijn best doet. shibarmy!”

– Kusama

Kusama voegde eraan toe dat het recente vertrek van Cronje en Neil bij de andere cryptoprojecten laat zien met welk gevaar ontwikkelaars van cryptoprojecten worden geconfronteerd.

“Ongeacht de woede, bullshit en afpersing, zal ik niet opgeven totdat we een nieuwe wereld hebben gecreëerd”.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Kritiek op Shiba Inu

Kusma’s opmerking komt weken nadat hij de kritiek van een aantal investeerders afwees. De kritiek ging over het feit dat er geen grote partnerschappen waren met Microsoft en Warner Brothers. Kusama merkte destijds op dat Shiba Inu nog geen belangrijke partnerschappen heeft gesloten omdat het nog steeds aan het bouwen is. Een meerderheid van zijn projecten is nog in ontwikkeling.

Gisteren kondigde Neil in een Twitter bericht aan dat hij en Cronje hun hoofdstuk van ontwikkeling in de DeFi wereld aan het sluiten zijn. Door de aankondiging daalden de prijzen van verschillende DeFi munten zoals Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI), Geist Finance (GEIST) en anderen.

Kusama loopt nog steeds voorop als het gaat om de ontwikkeling van Shiba Inu projecten. Deze projecten zullen SHIB transformeren van een meme-munt naar een utility-munt.

Shiba Inu bouwt momenteel zijn play-to-earn (P2E) game en een burn-portal die het totale aanbod van SHIB zal verminderen, waardoor de waarde van de crypto munt zal stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten