Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Huobi krijgt groen licht als exchange provider in Australië

De populaire cryptocurrency exchange Huobi kan nu officieel beginnen met het aanbieden van crypto-diensten in Australië. Het heeft zijn registratie bij de Australische toezichthouder inmiddels met succes weten te voltooien.

Verbreden van horizon

De exchange blijft hierdoor stappen nemen om haar horizon te verbreden. De exchange kijkt ook naar een officiële stap naar de Amerikaanse markt. Hiervoor richtte het bedrijf afgelopen maand een Amerikaanse dochteronderneming op genaamd HBIT. Deze dochteronderneming heeft sindsdien al een ‘Money Services Business’-licentie ontvangen en het hoopt in de toekomst diverse wisseldiensten te lanceren.

Ook wist de exchange in juni van dit jaar licenties te bemachtigen in onder andere Nieuw-Zeeland en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook de toezichthouder van Dubai gaf de exchange een voorlopige goedkeuring.

Dit houdt niet in dat het bedrijf het altijd makkelijk heeft. In Thailand worstelde het bedrijf voor enige tijd, waarna ze iets later hun activiteiten in Thailand stopzette. Ook werd het bedrijf in het einde van 2021 gedwongen om te verhuizen naar Gibraltar, nadat de Chinese autoriteiten hard gingen optreden tegen crypto-bedrijven. Toch zet het bedrijf nu flinke stappen om hun activiteiten uit te breiden. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van het bedrijf zal zijn.

Exchange nieuws

Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’ CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’
Handelsplatform Crypto.com registreert zich bij Engelse financiële toezichthouder Handelsplatform Crypto.com registreert zich bij Engelse financiële toezichthouder
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten