Huobi Logo Smartphone
Exchange

Huobi trekt stekker uit ‘Huobi Cloud Wallet’

De cryptocurrency exchange Huobi heeft bekend gemaakt dat het zijn ‘Huobi Cloud Wallet’ zal stopzetten. Dit zal over zo’n 3 maanden gebeuren in mei. De exchange verwijst naar ‘strategische en productaanpassingen’.

Tot mei de tijd om wallet te legen

Volgens een aankondiging op de Huobi-ondersteuningspagina zal de multi-token wallet-service gestopt worden met onderhoud en upgrades op 13 februari 2023. Gebruikers worden verzocht om cryptocurrency en NFT’s over te zetten naar hun hoofd-Huobi-account of naar een ander wallet-adres.

Het is nog 3 maanden mogelijk om digitale activa op te nemen of over te zetten, maar het is niet aanbevolen om deze te verplaatsen naar een ander crypto-adres binnen de Huobi Cloud Wallet. De buitengebruikstelling van deze wallet is momenteel gepland op 13 mei 2023.

De Huobi Cloud Wallet

In mei 2022 veranderde Huobi Wallet zijn naam in iToken, na een investering van $200 miljoen van Huobi Group. De Huobi Cloud Wallet, dat in oktober 2021 werd gelanceerd als onderdeel van Huobi Wallet, bood gebruikers de mogelijkheid om digitale middelen te beheren zonder dat ze hiervoor privésleutels nodig hadden.

Met de introductie van de walletservice wilde men de toegang tot gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en diensten verbeteren. Dankzij Huobi Cloud Wallet konden gebruikers tokens bewaren zonder zelf privésleutels te beheren, aangezien een extern beheersysteem deze sleutels bewaarde.

Huobi Global-gebruikers werden aangemoedigd om te profiteren van de soepele synchronisatie met de cloud wallet-service, waarmee ze tokens konden overdragen tussen de platforms om toegang te krijgen tot diverse DeFi-projecten. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van de exchange zal zijn.

Exchange nieuws

BitFlyer Holdings neemt FTX Japan over en bereidt lancering van Crypto-ETF’s voor
Coinbase wil toegang tot privé-communicatie SEC voorzitter
Rho Markets herstelt van Oracle-fout: $7,6 miljoen aan stablecoins teruggegeven
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli