Huobi Exchange
Exchange

Huobi wil iemand naar de ruimte sturen voor 8e verjaardag

De Huobi Group, het bedrijf achter de op 2 na grootste crypto-exchange ter wereld Huobi, viert zijn achtste verjaardag op een speciale manier.


Ruimtereis maken

Voor zijn achtste verjaardag, is het crypto-bedrijf van plan om een reeks evenementen te organiseren. Hieronder vallen onder andere diverse weggeefacties en een ruimtereisticket. Eén gelukkige winnaar zal letterlijk de kans krijgen om de ruimte in te reizen.

Naar verluidt krijgen alle gebruikers van Huobi Global een kans om gratis deel te nemen aan de wedstrijd. Er zijn echter wel bepaalde beperkingen om in aanmerking te komen. Hierover zei het bedrijf het volgende:

“Er zijn nog steeds gezondheidsvereisten waaraan moet worden voldaan om naar de ruimte te gaan, maar deze details zullen op een later moment worden onthuld.”

Het is op dit moment nog niet bekend welk ruimteagentschap deze ruimtereis gaat aanbieden voor Huobi.


Uitbreiden van personeelsbestand

Naar verluidt gaan de jubileumvieringen van Huobi door tot eind van de maand november, en omvatten tevens het jaarlijkse online forum van het bedrijf: Huobi Summit 2021. Het evenement zal op maandag plaatsvinden, met paneldiscussies met experts uit de sector naast overheidsfunctionarissen.

Op de lijst met sprekers staat onder andere Alan Greenspan, de voormalig voorzitter van de Federal Reserve van de Verenigde Staten (VS). Naar verluidt zal Greenspan de wereldwijde inflatie gaan bespreken. Greenspan staat tevens bekend als groot voorstander van Bitcoin (BTC), en vergelijkt Bitcoin zelfs met die van de vroege vorm van geld in de VS die de ‘continentale valuta’ wordt genoemd. Hij bekritiseerde ook het idee van de digitale valuta van de centrale bank in 2019.

Volgens de mede-oprichter van de Huobi Group, Du Jun, zal het bedrijf zijn wereldwijde aanwezigheid blijven uitbreiden om innovatieve producten en gelokaliseerde diensten te introduceren, te beginnen met markten in Turkije en Brazilië. Tegen het eind van 2021 is het crypto-bedrijf van plan om zijn personeelsbestand te verhogen van 2.300, naar circa 3.000.