Bitcoin,, Trending

Iedere Bitcoin houder maakt winst na 1.335 dagen

Volgens een nieuwe analyse, moet je je Bitcoins 1.335 dagen of ruwweg 3 jaar en 8 maanden vasthouden om winst op Bitcoin te maken.


Profiteren van de Bitcoin is een kwestie van wachten

Deze analyse is 8 September gepresenteerd. De 1.335 dagen komen ongeveer overeen met een cyclusduur van vier jaar op basis van de ingeplande ‘halvings’ van de Bitcoin.

Hoewel een 100% zekere winst maximaal 1.335 dagen zou hebben geduurd, heeft dit betrekking op de bull-run eind 2013, toen de Bitcoin-prijs steeg naar $ 1150. Als je helemaal op het hoogste punt had ingekocht, duurde het 1335 dagen voordat Bitcoin begin 2017 eindelijk dat niveau brak.

Ervan uitgaande dat je niet op de piek van die rally hebt ingekocht, zou de tijd die je moest wachten op winst aanzienlijk minder zijn geweest. Als u de Bitcoin toen 317 dagen had vastgehouden, zou je 75% kans op winst hebben gehad. Er zou 60% winstkans zijn als je de Bitcoins 35 dagen vasthield en de kans dat je winst had elke willekeurige dag was 50%.


Als dit lang lijkt, kijk dan naar S&P

Ter vergelijking, om een ​​zekere winst op de S&P 500* te behalen, zou u deze 23 jaar vast moeten houden. Houd er ook rekening mee dat deze analyse puur kijkt naar de kans op winst en niet naar de schaal van die winst. Wanneer Bitcoin in een bull-run zit, vallen de winsten die je kan behalen op de beurs in het niet.

*De S&P 500 is een Amerikaanse beursindex van de 500 grootste Amerikaanse ondernemingen. De S&P wordt gezien als een index die een zeer betrouwbaar beeld geeft van de ontwikkelingen in de Amerikaanse aandelenmarkt. S&P staat voor Standard & Poor, een van de grootste kredietbeoordelaars in de Verenigde Staten.

Bijvoorbeeld, de Greyscale Bitcoin Investment Trust overtrof alles tot nu toe in 2019 met een YTD (year-to-date) van bijna 300%.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
BlackRock CEO is ‘heel bullish’ over Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?