Iemand heeft Anoniem een Ethereum 2.0 oplossing geplaatst

Terwijl de wereld wacht op de implementatie van Ethereum 2.0, plaatste iemand onder het pseudoniem “heyheeyheeey” een Medium-artikel met een belangrijke oplossing voor het nieuwe protocol.

Het concept is een “ontwerp voor een ETH2-staking oplossing bovenop Argent, dat snel en eenvoudig te gebruiken is zodat gebruikers met minder tijd, kennis of vaardigheden direct kunnen deelnemen”. Argent is een crypto-wallet-oplossing met elementen van gedecentraliseerde financiering of DeFi-compatibiliteit.


ETH 2.0 komt eraan

Ethereum 2.0, is al tijden lang een belangrijk gespreksonderwerp in 2020. ETH 2.0 is in weze een upgrade van het Ethereum netwerk die de schaalbaarheid van het netwerk moet verbeteren.

De upgrade brengt het Proof-of-Stake, of PoS, consensus met zich mee – waarbij ETH houders hun tokens kunnen staken. Hierdoor wordt het netwerk gevalideerd in plaats van miners. Wanneer ETH 2.0 definitief gelanceerd wordt is nog niet duidelijk.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


De anonieme oplossing streeft naar eenvoud

Met een pseudonieme naam die doet denken aan de tijd van Bitconnect, plaatste de auteur op Medium, genaamd heyheeyheeey, een oplossing. Hier kreeg hij overigens geen vergoeding voor.

Het concept van de auteur is gericht op eenvoud. Het staken moet zo makkelijk mogelijk gemaakt worden voor het publiek. “Staking komt binnenkort naar Ethereum, maar het is dan alleen voor technisch onderlegde gebruikers en vereist een grote hoeveelheid Ether tokens”, zei heyheeyheeey, verwijzend naar de vereiste voor het vasthouden van activa voor netwerkstaking.

“Argent is één van de go-to-wallets voor ‘beginnende’ gebruikers en zou de kloof kunnen overbruggen,” voegde de auteur toe.

Ethereum 2.0 heeft de afgelopen weken al veel aandacht gekregen in de crypto media, waarbij sommige analisten de upgrade zien als een bullish katalysator voor de cryptomarkt.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken