Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres

Via Shibburn kunnen eenvoudig SHIB-tokens vernietigd worden. Deze transacties worden vervolgens bijgehouden. Zij hebben nu bekend gemaakt dat er in de afgelopen uren slechts één Shiba Inu-token vernietigd is in één van de twee overdrachten. Dit is een nieuw record.

Slechts één token vernietigt

Toch is ook het vernietigen van deze 1 SHIB belangrijk voor het gehele proces. Shibburn heeft de informatie naar buiten gebracht over slechts één SHIB-token dat door een enkele transactie naar de burn-wallet werd gestuurd.

De persoon achter de transactie heeft naar verluidt toegegeven dat het allemaal ‘kicks & giggles’ is; ze herinnerden het SHIB-army dat zelfs als er maar één SHIB wordt vernietigd, vervolgens dit “evenement” kan gaan trollen. Dit zal op zijn beurt echter helpen om uiteindelijk veel meer meme-tokens te vernietigen.

Een aantal uur na deze transactie, meldde Shibburn dat er in totaal 28.539.509 SHIB-tokens uit de circulatie gehaald zijn.

Afgelopen week meer tokens vernietigd dan week eerder

Over de afgelopen zeven dagen zijn er circa 223.265.370 SHIB-tokens vernietigt, waar 51 transacties voor nodig waren. Hiermee is gedurende deze periode bijna 2 keer zoveel vernietigd als een week eerder. Toen werden er namelijk circa 106.780.540 SHIB-tokens naar het burn-adres gestuurd.

Enkele gebruikers hebben echter kritiek geleverd op het ‘trage tempo’ en de kleinschaligheid van het uit de circulatie halen van SHIB-tokens. Volgens enkelen zou dit tot dusver vrijwel geen effect hebben gehad op de prijs van het digitale activum. Op deze manier kan het “eeuwen” duren om het grootste deel van de voorraad te vernietigen. Dit zou suggereren dat alle transacties tot op heden in wezen vrij irrelevant zou zijn geweest. Desalniettemin zijn het stappen die genomen moeten worden, ongeacht de snelheid ervan.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving