Ethereum Nieuws

Inactieve crypto-wallet verplaatst opeens $53 miljoen aan Ethereum

Volgens de blockchain-specialist Lookonchain heeft een inactieve crypto-wallet plotseling $53 miljoen aan Ethereum (ETH) verplaatst. De wallet was voor het laatst actief toen ETH hun initiële ICO aanbood. Dat komt er op neer dat de wallet zo’n 6 jaar lang inactief geweest is.

Veel ETH verplaatst

Volgens Lookonchain zijn de fondsen verplaatst naar stake-contracten. Lookonchain zei het volgende in een Tweet:

In eerste instantie heeft de wallet 50.000 ETH verplaatst voor staking, waarna het later 120.000 ETH-munten ontving. Dit werd ontvangen op Genesis via 3 verschillende adressen. Later werden nog eens 32.015 ETH ($53 miljoen) verplaatst naar een nieuw adres. Hiervan wordt nu verwacht dat het om een nieuwe staking-investering gaat.

Transactie lijkt achterdochtig

Deze plotselinge transactie lijkt op zijn beurt echter achterdochtig. Dit omdat het uitzetcontract van Ethereum over het algemeen de fondsen van beleggers enige tijd vergrendelt totdat de uitzetperiode voorbij is. Hierdoor wordt een aanzienlijke hoeveelheid ETH (tijdelijk) uit de marktcirculatie verwijderd.

Wanneer je dit combineert met het burnen van ETH-tokens, kan dit een hoog niveau van uitgezette ETH-voorraad zorgen. Dit zou theoretisch dan weer voor een bullish run kunnen zorgen.

Simpeler gezegd, wanneer een slapende wallet enorme fondsen verplaatst naar staking-diensten en wanneer fondsen worden ontgrendeld, zal waarschijnlijk een snelle piek in ETH-verkoop optreden die er als slot voor zorgt dat de markt volatiel kan worden.

Ethereum nieuws

Bitcoin en Ethereum verliezen terrein, terwijl er een recessie dreigt
Bitcoin en Ethereum whales versturen $743 miljoen aan crypto
De Russische Sberbank wil DeFi-platform lanceren op Ethereum-netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist verwacht grote Bitcoin correctie en stapt uit de markt
Miljardair Palihapitiya verwacht Bitcoin koersexplosie na capitulatie van de Federal Reserve
Shiba Inu schiet met ruim 12 procent omhoog, wat is er aan de hand?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten