Prijsanalyse

Prijsanalyse

Injective Protocol (INJ) prijsanalyse 18 maart 2021

Hoe staat de Injective Protocol koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de INJ grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Injective Protocol (INJ) dag grafiek

Deze week bekijken we eens de INJ-grafieken, aangezien we deze coin de laatste tijd veel terug zien komen op social media.

Op de dagelijkse grafiek zien we neerwaartse compressie wat met het supportlevel op $11.186 een descending triangle vormt. Dit wordt als een bearish patroon gezien. Als de koers negatief uitbreekt dan ligt eerstvolgende daily support zich op $6.9579.

De rsi ligt er ook niet erg mooi bij voor de bulls. Zo bevindt die zich onder de ema en 50 niveau en doet vermoeden dat het nog wel iets verder wil gaan dalen. Of we daadwerkelijk ook daar naar toe zakken gaan we eens bekijken op de lagere timeframes.

INJ dag grafiek – Bron: Tradingview

Injective Protocol (INJ) 4-uurs grafiek

Op de 4-uurs grafiek is de neerwaartse compressie nog beter te zien. Er is tevens een lower low gezet. Lukt het niet om bullish uit te breken in de apex van de triangle dan is de kans enorm groot dat het een breakdown gaat worden.

Rond de $9.50 ligt er hier nog wat lokale support maar zoals eerder aangegeven daily support bevindt zich op 6.9579 dollar. De ema’s staan bearish maar de rsi staat in neutrale zone, boven de ema en 50 niveau. Maar sterk lijkt de rsi niet.

INJ 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Injective Protocol (INJ) 2-uurs grafiek

De 1-uur grafiek was een zooitje dus hebben we voor de verandering eens de 2-uurs grafiek erbij gepakt. We zien hier verder weinig nieuwe inzichten. Zo staan de ema’s hier ook bearish en drukt de ema200 momenteel de prijs ook weer omlaag. De rsi staat hier wel iets meer bullish dan op de andere timeframes. De test op de ema moet een richting gaan aangeven. Bounce is up, break down is naar beneden.

INJ 2-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Het lijkt erop dat de INJ-koers opgesloten zit tussen $11.18 en de breaker op $12.50 dollar. Eén van deze twee levels moet gebroken en goed terug getest gaan worden alvorens we een richting kunnen gaan bepalen.

De supportzones zijn momenteel $11.18 – $9.50 – $6.95. De weerstand zones zijn $12.50 – $14.01 – $17.03.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten