Newsbit

Coinbase, BTC

Institutioneel data-analyseplatform Skew overgenomen door Coinbase

Coinbase, BTC
TimeCoin Special Token Sale Banner

De Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft via een blogpost op hun website laten weten dat het het institutionele data-analyseplatform Skew gaat overnemen.


Integratie Coinbase Prime

Het is niet bekend hoeveel Coinbase precies betaald heeft voor de overname van het data-analyseplatform. Door de overname zullen nu diverse diensten van het data-analyseplatform geïntegreerd worden met Coinbase Prime. Coinbase Prime biedt real-time data-analyses aan voor de institutionele klanten van de Amerikaanse crypto-exchange.

Coinbase maakt dan ook een goed jaar mee; eind maart wist Coinbase al $112 miljard aan activa van instellingen aan te trekken, ruim de helft van de totale activa op zijn platform. Sinds het tweede kwartaal van 2019 groeit het institutionele handelsvolume al op Coinbase, wat de groei in interesse vanuit instituten aantoont.


Cryptomarkten toegankelijker maken

Sinds de oprichting in 2018 heeft Skew als doel om de wereldwijde cryptomarkten toegankelijker te maken voor institutionele beleggers. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 100 klanten, waarmee het bedrijf grote stappen gezet heeft. In april 2020 wist het bedrijf $5 miljoen op te halen in een financieringsronde.

Verwacht wordt dat de deal in het tweede kwartaal van dit jaar volledig afgerond zal zijn, mochten er geen ongeplande verhinderingen plaatsvinden.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top