Persbericht

Newsbit 13-02-2021 16:56 leestijd 2 - 3 min

Introductie: Ontmoet het BitBall Ecosysteem

Het BitBall Ecosysteem, dat in juli 2018 werd gelanceerd, bestaat uit BitBall (BTB) en BitBall Treasure (BTRS).


Over BitBall

BitBall is gelanceerd in Augustus 2018. Het team wil een cryptocurrency worden die wordt geaccepteerd als een wijze van betaling in real-life scenario’s met meerdere functies. De missie van Bitball is het bouwen van een ecosysteem om de kloof tussen digitale valuta, beurzen en klanten te overbruggen. Het begon met een online Barter platform voor goederen & diensten dat grensoverschrijdende transacties faciliteert met een gebruiksvriendelijke interface voor internationale deelnemers op basis van cryptocurrency en Fiat.

BitBall is bedoeld om te worden ingezet als een middel voor gebruikers op het aankomende Ebarter-platform om producten of diensten te (ver)kopen over de hele wereld tegen lage kosten. Sinds de lancering heeft Bitball meerdere use cases ontwikkeld:

  • Cryptocurrency’s (BTC, BTB, ETH, BTRS) & Fiat (Paypal) gebaseerd E-Barter handelsplatform
  • Bitball als basispaar op verschillende beurzen.
  • Belangrijkste valuta van https://Bitball-barter.com
  • Belangrijkste valuta van https://bitball-dex.com
  • Nog veel meer.

Het team streeft naar het openen van een traditionele cryptocurrency exchange en het verhogen van de acceptatie door handelaars. Gevestigd in Australië, de missie van Bitball is om te dienen als een lange termijn investering.


Over De BitBall Treasure

BitBall Treasure (BTRS) beschrijft zichzelf als een Treasure coin, een Store of Value, sneller dan Bitcoin (een fork van Bitball) met meer functionaliteit als een Treasure met een maximale voorraad van 1 miljoen. BTRS is de enige digitale valuta die gebruikt kan worden om treasure items op de Bitball merchandise pagina te ruilen.

BTRS heeft een maximaal aanbod van 1 miljoen, dat in kleine bedragen zal worden vrijgegeven bij sommige gelegenheden. BitBall Treasure zal worden gebruikt voor VIP Sale items op haar handelsplatform. Door te betalen via BTRS zullen gebruikers ongeveer 20% op de transactiekosten besparen.


Shooting Star en de nieuwe BallSwap!

Shooting Star, gelanceerd door BitBall’s partner BitMart, is een digitale asset sectie voor het verhandelen van digitale activa die exclusief is ontworpen voor geselecteerde blockchain-projecten. Het is een combinatie van gewone notering en IEO. Door de algemene voorwaarden van IEO te optimaliseren, vereenvoudigt Shooting Star de listing-procedure voor hoogwaardige blockchain-projecten en biedt het gebruikers relatief gunstige regels.

Wat zijn de features van de Shooting Star?

  • Alle projecten worden strikt geëvalueerd voordat ze in aanmerking komen voor vermelding op Shooting Star.
  • Gebruikers een sterk vereenvoudigde manier bieden om deel te nemen.
  • Het aanbieden van een gereduceerde prijs (lager dan de marktprijs) voor gebruikers (kopers).
  • Shooting Star gaat alleen open op een bepaalde periode (24 uur voor elk project), gedurende welke BitMart-gebruikers de tokens kunnen kopen. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.bitmart.com/
  • Tijdens de tijdelijke handel kunnen gebruikers alleen kopen en verkopen is verboden.

Onbeperkt handelen (kopen en verkopen) is mogelijk binnen 1-3 dagen na de tijdelijke verkoop.

BitBall is van plan om op korte termijn een nieuwe token uit te brengen: de BallSwap (BSP). Elke BitBall Ecosystem houder (dat een houder van minimaal 3 maanden is) zal beloond worden door BitBall. De nieuwe BallSwap (BSP) debuteert op BitMart Shooting Star op 19 februari 2021. BitMart-gebruikers kunnen BSP kopen binnen een 24-uurs flash-verkoop. Gebruikers die hebben deelgenomen aan Shooting Star en BSP met succes hebben gekocht, kunnen $5 USD extra aan BSP-airdrop krijgen. Hou de social mediapagina’s van BitBall in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de BallSwap!

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.bitball-btb.com/