Bitcoin

‘Investeer in Bitcoin’ vertelt grote advertentie in Financial Times

‘Dit is het moment om in Bitcoin te investeren’, stelt de paginagrote advertentie in de in het Engeland gevestigde internationale zakenkrant de Financial Times.


Dit is het moment om in BTC te investeren

Het bedrijf Galacy Digital, ban Mike Novogratz, treedt in de voetsporen van Grayscale door een Bitcoin advertentie aan het grote publiek voor te schotelen.

Een paginagrote advertentie van de crypto-investeringsbank verscheen vandaag in de internationale zakenkrant Financial Times. De Financial Times is trouwens niet zomaar een krant. Het had in 2019 meer dan een miljoen abonnees waarvan ongeveer 18% miljonair was.

“Dit is het moment om in Bitcoin te investeren”, aldus de advertentie. “In onzekere tijden is Bitcoin een afdekking die onafhankelijk is van de hegemonie.”


Een achterhaalde keuze?

Het nieuws dat de advertentie van Galaxy Digital in de gedrukte media verschijnt, komt een paar dagen na een nieuwe campagne van Grayscale, die vanaf 10 augustus een 30 seconden durende reclamespot op zakelijke en financiële televisiekanalen uitbracht.

Veel crypto fans reageerden echter negatief op de advertentie in Grayscale, omdat er vóór de onthulling van de reclame hoop was dat het bedrijf ‘crypto-investeringen naar miljoenen investeerders zou brengen’. In plaats daarvan neemt het kijkers gewoon mee door de geschiedenis van valuta.

Ondanks het brede bereik van de Financial Times hadden sommige Crypto Twitter-gebruikers ook kritiek op de keuze van Galaxy Digital. Dit omdat ze een krant een achterhaalde keuze vinden.

Anderen vertellen dat het juist wel een goede keuze is geweest. Door een advertentie te plaatsen in zo’n grote zakelijke krant zorgt ervoor dat beleggers de digitale valuta steeds serieuzer gaan nemen.

“Beleggers die zich zorgen maken over inflatie, moeten de waarde inzien van de inherente schaarste van Bitcoin – het gecodeerde vaste aanbod maakt het een aantrekkelijke afdekking tegen inflatie”, stelt de advertentie.

“Deze papieren advertentie is krachtiger dan de tv-advertentie in Grayscale”.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?