Altcoin

Invictus Capital lanceert wallet om blockchain-investeringen via creditcards mogelijk te maken

Invictus Capital, de investeringsonderneming die in dollar genoteerde, op blockchain gebaseerde beleggingsfondsen aanbiedt, kondigt de lancering aan van haar veilige Invictus Wallet.

Met deze nieuwe digitale wallet kun je gemakkelijk investeren op het Invictus blockchain-platform, zelfs met fiat-valuta. Dit terwijl ze ook toegang hebben tot het bredere blockchain-ecosysteem.

Invictus Capital biedt toegang tot spannende nieuwe investeringsmogelijkheden in de vorm van blockchain ‘fund tokens’ die onderliggende investeringsfondsen vertegenwoordigen. De voordelen van getokeniseerde investeringsfondsen zijn dat beleggers meer liquiditeit, veel snellere transacties, meer transparantie en een betere toegankelijkheid krijgen; tegen een veel lagere prijs.


Wat is de nieuwe Invictus wallet?

Een blockchain-wallet is een stuk software dat toegang biedt tot de activa die op de blockchain zijn opgeslagen. Kennis over de blockchain-wallet was voorheen een vereiste om toegang te krijgen tot de investeringsfondsen. Het is echter vrij technisch als je erin wilt verdiepen en dat technische aspect weerhield veel nieuwe investeerders om daadwerkelijk in te stappen. Bij de lancering van zijn ingebouwde wallet komt Invictus dichter bij massale acceptatie door het onboarding-proces te vereenvoudigen, door het kopen van op blockchain gebaseerde activa gemakkelijk te maken.


Wat zijn de voordelen van de wallet?

De nieuwe gebruiksvriendelijke digitale wallet is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen - ongeacht de ervaring die je hebt in de blockchain wereld. De wallet biedt gebruikers een intuïtieve gebruikersinterface die is ontworpen om alle complexiteiten weg te nemen en biedt de gebruiker een eenvoudig ‘account’ dat lijkt op wat traditionele investeringsplatforms bieden. De wallet maakt gebruik van een combinatie van lokale codering en door Google beproefde hardware-codering om uw wallet veilig te houden. Gebruikers moeten een wachtwoord voor hun wallet maken om hun eigen Invictus-wallet te krijgen, waarmee ze het volgende kunnen:

  • Het investeren en verzilver van investeringen: een eenvoudig investeringsproces resulteert erin dat gebruikers ‘fund tokens’ in hun wallet ontvangen. Deze fund tokens kunnen op elk moment, 24/7, worden ingewisseld, waarbij de onderliggende waarde van de ingewisselde tokens automatisch in hun wallet wordt gestort.
  • Het verzenden en ontvangen van tokens: Fund tokens en Ethereum tokens, evenals andere USD-gesteunde stablecoins, kunnen vanuit de Invictus Wallet naar elke andere wallet buiten het Invictus Capital-platform worden gestuurd.
  • Op Fiat gebaseerde buy-in gebruiken: Gebruikers kunnen via een bankoverschrijving, een bankpas of een creditcard het geld van Invictus Capital inkopen en in ruil daarvoor tokens krijgen, die zijn opgeslagen in de Invictus-wallet.
  • Gemakkelijke toegang tot een hoogrentende storting: de door USD ondersteunde stablecoin, TUSD, kan rechtstreeks vanuit de wallet worden geïnvesteerd in het Invictus Margin Lending-fonds, dat historisch meer dan 10% per jaar aan dollars heeft geretourneerd.

De CEO van Invictus Capital, genaamd Daniel Schwartzkopff zegt het volgende:

“We zijn verheugd om de lancering van de Invictus Wallet aan te kondigen, een nieuw en vereenvoudigd concept dat het investeren in de blockchain veel gemakkelijker zal maken.”

“Met een enorm potentieel in blockchain-gedreven beleggen, zouden we graag zien dat deze mogelijkheid niet alleen wordt geboden aan liefhebbers van crypto- en blockchain-systemen, maar ook aan diegenen die minder bekend zijn met de cryptosfeer en die graag zouden willen instappen.”