Cardano Nieuws, Ripple Nieuws

Cardano Nieuws, Ripple Nieuws

Is een Ripple prijsstijging van 2000% mogelijk na de SEC-rechtszaak?

Volgens een aantal Ripple-investeerders bestaat de kans dat de XRP prijs met meer dan 2000% zal stijgen nadat de rechtszaak van de SEC is afgehandeld, maar is dit realistisch?


Gevolgen van de rechtszaak

De rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple Labs heeft XRP-investeerders enorm veel pijn gedaan. Nadat de rechtszaak kort voor Kerst was aangekondigd, stortte de Ripple koers met meer dan de helft in. Hoewel de prijs sindsdien enig herstel heeft laten zien, drukken de aanhoudende negatieve krantenkoppen over ‘delistings’ het marktsentiment rond XRP.

Andere altcoins, zoals Cardano of Polkadot, boekten de afgelopen weken drievoudige cijfers. XRP beweegt momenteel rond onder de $0,30. Polkadot (DOT) heeft XRP al ingehaald op basis van marktkapitalisatie en Cardano (ADA) staat op het punt om dit te doen. Twee marktdeelnemers beweren echter dat dit kan veranderen zodra de SEC-rechtszaak wordt opgeschort.


Kan XRP na de rechtszaak met 2.000% stijgen?

Twee leden van de XRP community voorspellen echter een enorme prijsstijging. Ze denken dat dit zal gebeuren zodra Ripple een schikking treft of de rechtszaak met de SEC wint. De YouTuber “XRP Right Now” vertelde zijn 27.600 volgers op Twitter dat een prijsherstel vrij waarschijnlijk is als hij kijkt naar eedere SEC-rechtszaken.

Een twitter-account met de naam ‘XRP researcher’ wees op de uitstekende prestatie van het KIN-token nadat Kik zijn strijd tegen de SEC had overleefd. Nadat het token de zaak won en het als beveiliging geclassificeerd kon worden, steeg KIN met ongeveer 2.000%.

Als Ripple de rechtszaak wint, wordt van alle exchanges verwacht dat ze hun beslissingen om de XRP handel stop te zetten ongedaan maken. Omdat XRP op veel meer exchanges werd verhandeld dan KIN, zou het effect volgens de YouTuber nog groter kunnen zijn.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Beroemde YouTuber zet zijn geld in op XRP

De theorie krijgt niet alleen steun binnen de XRP-gemeenschap, maar ook daarbuiten. Daniel Keem is een Amerikaanse YouTuber met 5,8 miljoen volgers, en staat ook wel bekend als Keemstar. De YouTuber vertelt dat hij XRP-tokens heeft gekocht en hoopt op een enorme koersstijging. De wereldberoemde YouTuber kocht 1 miljoen XRP tokens ter waarde van $276.600.

Keem verwacht dat XRP een prijs van $2,00 kan bereiken nadat de SEC-rechtszaak is afgehandeld. Hij tweette: “Ik ben geen financieel adviseur! Ik ben een gedegenereerde gokker! Mogen de cryptogoden met mij zijn! Laten we deze rechtszaak winnen!”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten