Nieuws, Ripple

Is het tijd om Ripple (XRP) te Verkopen?

De laatste tijden horen we veel positieve berichten over Ripple. Echter, 1 analist vertelt dat er een zorgwekkende ontwikkeling heeft plaatsgevonden. Betekent dit dat het tijd is om Ripple te verkopen?


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Ripple’s CTO verkoopt zijn XRP tokens

Een paar dagen geleden heeft de crypto analist, met ade Twitter naam @hlnoooo beweerd dat de Chief Technologie Officer (CTO) van Ripple, David Schwartz, zijn XRP tokens heeft verkocht.

De twitteraar vertelt dat de Ripple community dit als groot waarschuwingssignaal zou moeten zien. Ook vertelt hij dat Schwartz niet de enige was binnen Ripple die zijn XRP tokens heeft verkocht. Volgens hem heeft ook een andere werknemer binnen Ripple zijn tokens verkocht.

 
https://twitter.com/hlnoooo/status/1119532587536535552

Ripple CTO vind investering in XRP te riskant

@hlnoooo gaat verder en wijst op een oude tweet van Schwartz. Daarin spreekt hij over een de-risk strategie. Dat betekent dat als er teveel risico in zijn investering zit, hij het verkoopt. Precies dit lijkt dus gebeurd te zijn.

Hieronder kun je de tweet van de CTO van Ripple lezen:

 
 

@hlnooo heeft de wallets gedeeld die de XRP tokens hebben verplaatst, hieronder valt de XRP wallet van David Schwartz.

De Twitter gebruiker beweert dat deze wallets XRP tokens begonnen te verplaatsen op het moment dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commisson (SEC) het ‘Framework for Analysis of Digital Assets’ publiceerde. Hierin staat het volgende:“De meeste digitale activa (die vanaf nu, begin 2019) zullen worden geclassificeerd als effecten (securities).”

Of het echt zo’n slecht teken is als @hlnooo beweert is lastig te zeggen. Wel is het opvallend dat Schwartz zijn XRP tokens plotseling heeft verkocht.