Shiba inu Nieuws

Je kan nu SHIB burnen via Fiverr

Er is een nieuwe manier aangekondigd om de populaire Shiba Inu-meme-munten te burnen via het sociale netwerk van Twitter.

10% van aanschafprijs naar SHIB-burn

De game-ontwikkelaar Travis Johnson, die de Super Shib Store runt, heeft bekend gemaakt dat zijn winkel nu een link heeft gemaakt voor Fiverr. Fiverr is het wereldwijde platform voor freelance-services. Van alles wat via de link gekocht wordt, zal 10% in SHIB vernietigd worden.

Dit zal gedaan worden door 10% van de volledige aankopen in SHIB te stoppen en deze SHIB vervolgens naar het bekende burn-adres te sturen.

Regelmatige SHIB-overboekingen

De Super Shib Store voert iedere week op zondag regelmatige overboekingen van SHIB-coins naar dead-end wallets uit. Sinds de lancering van het project afgelopen oktober zijn er in totaal al 3.022.826.872 SHIB-tokens verbrand.

Het is benoemingswaardig dat het aantal SHIB-munten dat vernietigd wordt iedere maand iets lijkt af te nemen. Dit blijkt uit gegevens afkomstig van Shibburn, het platform dat SHIB-overdrachten naar inferno-wallets volgt. Dit zou echter kunnen doordat er diverse videogames uitkomen, waaronder het Shiba Eternity-verzamelkaartspel. Mochten de ontwikkelaars SHIB implementeren voor in-game aankopen, dan geven gebruikers er misschien de voorkeur aan om meme-coins daar uit te geven in plaats van ze simpelweg in dode wallet op te sluiten.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe whale ontvangt 138 miljard Shiba Inu vanuit één wallet
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
American Air en Air Canada accepteren Shiba Inu als betaalmiddel
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten