Fiverr Logo Application
Shiba inu

Je kan nu SHIB burnen via Fiverr

Er is een nieuwe manier aangekondigd om de populaire Shiba Inu-meme-munten te burnen via het sociale netwerk van Twitter.

10% van aanschafprijs naar SHIB-burn

De game-ontwikkelaar Travis Johnson, die de Super Shib Store runt, heeft bekend gemaakt dat zijn winkel nu een link heeft gemaakt voor Fiverr. Fiverr is het wereldwijde platform voor freelance-services. Van alles wat via de link gekocht wordt, zal 10% in SHIB vernietigd worden.

Dit zal gedaan worden door 10% van de volledige aankopen in SHIB te stoppen en deze SHIB vervolgens naar het bekende burn-adres te sturen.

Regelmatige SHIB-overboekingen

De Super Shib Store voert iedere week op zondag regelmatige overboekingen van SHIB-coins naar dead-end wallets uit. Sinds de lancering van het project afgelopen oktober zijn er in totaal al 3.022.826.872 SHIB-tokens verbrand.

Het is benoemingswaardig dat het aantal SHIB-munten dat vernietigd wordt iedere maand iets lijkt af te nemen. Dit blijkt uit gegevens afkomstig van Shibburn, het platform dat SHIB-overdrachten naar inferno-wallets volgt. Dit zou echter kunnen doordat er diverse videogames uitkomen, waaronder het Shiba Eternity-verzamelkaartspel. Mochten de ontwikkelaars SHIB implementeren voor in-game aankopen, dan geven gebruikers er misschien de voorkeur aan om meme-coins daar uit te geven in plaats van ze simpelweg in dode wallet op te sluiten.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen