Nieuws, Trending

McAfee vraagt €100.000 per Tweet voor het Promoten van Crypto

John McAfee, de oprichter van het McAfee anti virus programma, heeft naar buiten gebracht hoeveel geld hij in rekening brengt om cryptocurrencies te promoten. De afgelopen jaren heeft McAfee zich veel bezig gehouden met de ontwikkelingen van cryptocurrencies. Via Twitter promoot McAfee af en toe een cryptomunt of een ICO. Iedereen wist dat hij er geld voor kreeg. Echter heeft hij nu naar buiten gebracht dat hij er bijna €100.000 per Tweet voor vangt.

John McAfee geeft duidelijkheid over zijn betaalde Tweets

Zoals we eerder hebben gelezen wist iedereen al dat McAfee geld kreeg om bepaalde projecten te steunen via Twitter, alleen wisten we niet hoeveel dit was. Op 30 Maart twitterde John McAfee, dat zijn team genaamd “McAfee Crypto Team” een gids heeft samengesteld over hoe de betaalde tweets van McAfee over cryptocurrencies en ICO’s  werken. Hieronder zie je het bericht: McAfee tweet

Waarom betalen bedrijven McAfee veel geld voor het promoten?

McAfee is naast bekend zijn van zijn anti virus programma ook een grote naam in de wereld van cryptocurrencies. Het is dan ook niet voor niets dat hij bijna 813.000 volgers heeft op Twitter. McAfee laat ook zien in het bericht dat hij deelt op Twitter dat veel van zijn volgers veel geld hebben geïnvesteerd in crypto. Zo staat er dat zijn volgers gezamenlijk minimaal 4.5 miljard dollar geïnvesteerd hebben. Logisch dus dat bedrijven die cryptocurrencies ontwikkelen McAfee als een belangrijk marketing kanaal zien. Op de website van McAfee is een simpele berekening te zien die aangeeft hoeveel het kost om 1 potentiële investeerder te bereiken via zijn Twitter: 812.000 Twitter volgers / 100.000 euro = 0.12 cent om een potentiële investeerder te bereiken. Wat een koopje is volgens McAfee.