Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

JPMorgan voorspelt dat Bitcoin de $150.000 kan bereiken

Bitcoin is de grootste crypto valuta op basis van marktkapitalisatie. Het zal volgens de Amerikaanse bankgigant JPMorgan de $150.000 bereiken op de lange termijn.


Bitcoin op weg naar de $150.000

Dit is een lichte stijging ten opzichte van de doelstelling van vorig jaar van $146.000.

Wil de Bitcoin het bovengenoemde doel bereiken, dan moet de Bitcoin de investeringen van de particuliere sector in goud moeten evenaren. Deze investeringen worden geschat op ongeveer $2,7 biljoen.

De marktkapitalisatie van Bitcoin piekte op 10 november en bereikte de $1,3 biljoen.


Wil jij Bitcoin verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin is momenteel overgewaardeerd

De bank concludeert dat de reële waarde van de Bitcoin momenteel rond de $38.000 ligt. Dit is ongeveer 13% lager dan waar het nu op grote exchanges wordt verhandeld.

JPMorgan haar beoordeling is gebaseerd op het feit dat de volatiliteit van Bitcoin vier keer hoger is dan die van goud. De crypto koning zou aanzienlijk minder volatiel moeten worden om waardevoller te worden.

Een nieuwe bearmarkt wordt door JPMorgan gezien als de grootste belemmering voor de acceptatie van Bitcoin. De grootste uitdaging voor Bitcoin in de toekomst is de volatiliteit en de zogenoemde ‘boom- en bust’ cycli die verdere institutionele acceptatie belemmeren.

Bitcoin bereikte een dieptepunt op 14 januari en had een waarde van $32.950 voordat hij een indrukwekkende comeback maakte. Op 8 februari piekte de Bitcoin tot een bedrag van $45.501. Echter stopte deze indrukwekkende rally kort daarna. Begin november bereikte BTC nog zijn huidige recordhoogte van circa $69.044, voordat het een flinke correctie zag die voornamelijk werd veroorzaakt door zorgen over de mogelijke renteverhoging van de Amerikaanse Federal Reserve dit jaar.

Bitcoin nieuws

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten