Nieuws, Trending

Justin Sun update TRON (TRX) Community over Atlas project

De CEO van de Tron Foundation, Justin Sun, heeft onlangs de Tron community geüpdatet over nieuwe projecten. Hij vertelt dat het bedrijf bezig is met het ontwikkelen van een token voor het BitTorrent netwerk.

Tron gaat BitTorrent gebruikers belonen

Justin Sun vertelt dat ze van plan zijn BitTorrent gebruikers, die bestanden op het platform delen, te belonen. “Project Atlas zal het Tron (TRX) blockchain-netwerk en het P2P-netwerk van BitTorrent verbinden via een reeks BitTorrent-protocol uitbreidingen.” – Justin Sun. De gebruikers krijgen de mogelijkheid om een bestand verder te seeden, ook nadat het download proces is voltooid. De nieuwe update is een enorme vooruitgang voor BitTorrent. Dit omdat er door Project Atlas geld verdiend kan worden door het ‘seeden’ van bestanden. Dit, samen met een belofte dat het netwerk efficiënter zal gaan werken, zal betekenen dat bestanden steeds sneller gedownload kunnen worden.

Er komen grote updates aan voor Tron (TRX)

Naast de BitTorrent update worden er in de toekomst nog veel belangrijke updates verwacht. Volgens een persbericht zou de Mainnet van Tron, genaamd Odyssey 3.0, binnenkort de definitieve code vrijgeven. Dit zorgt ervoor dat alle wallets en nodes geüpdatet kunnen worden Op het moment van schrijven is 1 TRX token rond de $0,015 dollar. 24 uur geleden lag de Tron koers nog rond de $0,011 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 30 procent is gestegen. Hiermee is TRX één van de best presterende cryptocurrencies van vandaag.   Koop TRON (TRX) | IDEAL