Exchange Nieuws

Justin Sun werkt met FTX aan een oplossing voor de exchange

Justin Sun heeft vandaag op Twitter aangegeven aan samen met FTX te werken aan een oplossing, kort nadat een geplande overname van de exchange door Binance niet doorging.

Sun werkt samen met FTX

Justin Sun, de oprichter van de Tron blockchain, zei op 9 november dat hij samen met FTX werkt aan een oplossing voor alle Tron token investeerders op de gevallen beurs. De crypto beurs FTX verkeert momenteel in een liquiditeitscrisis.

In een tweet zei Sun:

Naast mijn aankondiging om achter alle Tron-token (#TRX, #BTT, #JST, #SUN, #HT) houders op FTX te staan, werken we samen met #FTX aan een oplossing.

FTX’s CEO Sam Bankman-Fried retweette de post. Dit is zijn eerste handeling op Twitter sinds hij aankondigde dat Binance had ingestemd met de overname van de exchange. Echter verklaarde Binance later dat de problemen van FTX zo groot zijn dat het ze niet kan helpen.

Sun gaf geen verdere details over de oplossing waaraan hij werkt. In een eerdere tweet, op 9 november, zei Sun dat hij de Tron houders gaat beschermen. In een aparte blogpost op de website van Huobi zeiden Huobi en Tron DAO dat ze de gebruikers zouden ondersteunen die hun Tron-tokens (TRX, BTT, JST, SUN, HT) op het FTX-platform hebben staan.

Voorkomen van verdere verslechtering

In de daaropvolgende tweets van vandaag zei Sun dat de aanhoudende liquiditeitscrisis schadelijk is voor de ontwikkeling van de sector en de investeerders. Daar voegde hij aan toe dat zijn team hard werkt om verdere verslechteringen te voorkomen.

Het gerucht ging dat de oprichter van Tron het brein was achter de overname van crypto exchange Huobi door het fusie- en overnamefonds van About Capital Management. Echter ontkende hij dit en beweerde hij dat hij slechts een adviseur van het bedrijf was.

Exchange nieuws

Kraken CEO: Binance Proof-of-Reserves is zinloos zonder de schulden te laten zien
Amazon gaat serie maken over de val van crypto beurs FTX
Binance wijst 1 miljard dollar toe aan crypto-herstelfonds
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten