Bitcoin koers stijgt
Bitcoin

Kaleo: Bitcoin koers van $200.000 in aantocht

Bitcoin zit sinds het bereiken van zijn all-time high van 73.800 dollar op 14 maart in een lastige periode. Na een lokale bodem van 56.800 dollar lijken de bulls weer wat terrein te winnen, maar het echte tweede deel van de bullmarkt is nog niet begonnen. Volgens de pseudonieme analist Kaleo is dat slechts een kwestie van geduld hebben.

Hij claimt namelijk dat de echte bullmarkt voor Bitcoin en altcoins nog moet beginnen.

Bitcoin koers van $200.000 in aantocht

Kaleo zegt dat Bitcoin momenteel in de “post-halving accumulatie-fase” zit en dat de digitale munt zich opmaakt voor een stijging richting de koers van 200.000 dollar.

Hij constateert dat Bitcoin in iedere opeenvolgende bullmarkt lagere rendementen behaalde. Ondanks dat voorziet hij op basis van die data alsnog een Bitcoin koers van 150.000 tot 200.000 dollar voor deze cyclus.

Op het moment van schrijven klokt de Bitcoin koers binnen op 69.638 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een voorzichtige daling van 0,35% op de borden.

Daarmee lijkt het bullish momentum van de afgelopen dagen weer wat af te zwakken.

Alleen Ethereum doet het momenteel nog goed, met een stijging van 1,34% voor de laatste 24 uur. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het enthousiasme over de potentiële goedkeuring van de Spot Ethereum ETFs in Amerika.

Ethereum naar $12.000

Voor deze cyclus ziet hij Ethereum nog naar 12.000 dollar stijgen. Dat zou vanaf de huidige koers een stijging van 215% opleveren voor de digitale munt. Daar zou iedere investeerder natuurlijk meteen voor tekenen. Dat zij immers rendementen waar je in de traditionele financiële markten jaren en jaren voor nodig hebt.

“Hoe mooi het nieuws rondom de ETFs ook was, deze grafiek begint pas net op te warmen. Stuur hem maar omhoog”, was het verhaal van Kaleo over Ethereum.

Wat andere munten betreft denkt Kaleo dat de gigantische kapitaalinstroom in Bitcoin en Ethereum een ware manie rondom altcoins kan veroorzaken.

“De kansen die voorbijkomen met deze hoeveelheden geld die in de markt stromen zullen gestoord zijn. Altcoins en decentrale applicaties zullen gek gaan. We gaan op een zeker moment een crypto-app zien die mainstream gaat.

Particulieren moeten tijdens deze cyclus ook nog instromen. We zitten pas in de warming up”, zo is het oordeel van Kaleo.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Crypto analist voorspelt Bitcoin koers van $803.034
De Bitcoin hashrate daalt – Wat is er aan de hand?
Rentebeleid van Federal Reserve vergroot druk op Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken