Newsbit

bitcoin stijgt

Kan 1 Bitcoin in 2030 $400.000 waard zijn?

bitcoin stijgt

Een nieuw rapport van een crypto-onderzoeksgroep suggereert dat de Bitcoin prijs de komende tien jaar de $400.000 zou kunnen benaderen. Ook altcoins als Ethereum en Stellar zouden enorm kunnen stijgen.


Bitcoin prijs kan $400.000 bereiken

In de juni 2020-editie van het Crypto Research Report voorspelden onderzoekers dat de prijs van Bitcoin en andere altcoins, zoals Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Stellar een enorme prijsstijging mee gaan maken die misschien wel vijf jaar aan kan houden.

“We zijn van mening dat Bitcoin nog steeds aan het begin van zijn acceptatie curve staat”, stelt het rapport. “De prijs van $7.200 eind 2019 suggereert dat Bitcoin minder dan 0,44% van zijn totale adresseerbare markten is binnengedrongen [ter waarde van $ 212 biljoen]. Als dit de 10% bereikt, zou de Bitcoin koers bijna $400.000 moeten bedragen. ”

Bitcoin prijsvoorspelling – Bron: Crypto Research

Het bereiken van een dergelijke prijs zou een prijsstijging van meer dan 4.000% betekenen voor BTC. Ook de voorspellingen van ETH, LTC en BCH zien er optimistisch uit met stijgingen van respectievelijk ongeveer 1.600%, 5.000% en 5.400%. XLM zou echter de grootste stijging zien: meer dan 11.000% van $0,07 tot $7,81.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


De Bitcoin prijs zal stijgen

Het rapport observeerde on- en off-chain statistieken voor altcoins en concludeerde dat de groei van het aantal speculatieve transacties sneller is gegroeid dan de groei van nutstransacties om goederen en diensten te kopen.

Interessant is om de samenhang te zien tussen de handelsactiviteit op exchanges en het aantal transacties op de blockchain. Beide stegen ongeveer op hetzelfde moment.

Samenhang tussen on en off-chain – Bron: Crypto Research

Wat we nu zien is dat de adoptie graad van cryptocurrencies snel groeit. Of het nou zo is dat crypto’s meer worden gebruikt om spullen te kopen of dat ze worden opgeslagen als investering maakt niet uit. Op het moment dat de adoptie groeit zal de prijs gaan stijgen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top