Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Kan Ethereum tegen het einde van 2022 de $4.000 bereiken?

Experts van NextAdvisor zijn het er over het algemeen over eens dat een doorbraak boven de $4.000 mogelijk is voor Ethereum.

Ethereum’s prijsrally

De cryptocurrency markt lijkt zich opnieuw te herstellen, aangezien de totale marktkapitalisatie weer boven de $1 biljoen is uitgekomen. De totale marktkapitalisatie is onder andere gestegen door de rally van Ethereum. Door deze stijging vragen beleggers zich af tegen welk bedrag ETH tegen het einde van het jaar zou kunnen handelen.

Een panel, bestaande uit 53 crypto- en Web3-industrie-fintech-experts bij Finder, uitte hun voorspellingen over de prijs van Ethereum. Zij voorspelden dat in de loop van het jaar de munt eerst tot de $675 zou dalen voordat het weer zou stijgen tot $1.711 tegen het eind van 2022.

Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2022, 2025 en 2030 – Bron: Finder

Volgens de meesten van hen zou de prijsstijging worden gestimuleerd door de aangekondigde Merge-update. De Merge markeert de overgang van het Ethereum-netwerk van het Proof-of-Work (PoW) naar de Proof-of-Stake (PoS). De upgrade zal naar verwachting in september van dit jaar plaatsvinden.

Optimistische voorspellingen

De experts van CoinPedia kwamen met iets meer optimistische schattingen dan de experts van Finder. De experts waren van mening dat Ethereum tegen het einde van het jaar gemiddeld zelfs $2.142 waard zou kunnen zijn.

In hun beste scenario bereikt Ethereum de $2.474. Dit zou leiden tot nieuwere kopers en projecten die het netwerk overnemen door de vermindering van congestie en gastarieven.

Bron: CoinPedia

Op 27 juli vroeg NextAdvisor drie experts naar de toekomstige prijsbewegingen van Ethereum. Ze waren het er over het algemeen over eens dat een doorbraak boven $4.000 mogelijk was in 2022. Dit is in lijn met de voorspellingen die in januari door Bloomberg’s senior grondstoffenanalist Mike McGlone zijn gedaan.

Eind maart legde McGlone uit dat de vraag naar Ethereum toenam terwijl het aanbod daalde. Dit leidde tot de voortzetting van de prijsstijging omdat de munt “het onderpand van het internet” wordt, volgens hem. Ethereum handelt momenteel op $1.716. Het is in de afgelopen zeven dagen met bijna 8% gestegen.

Ethereum nieuws

Ethereum-whale uit ICO-tijdperk verplaatst 145.000 ETH Ethereum-whale uit ICO-tijdperk verplaatst 145.000 ETH
Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten