Klaytn

Live Klaytn koers

De Klaytn koers van vandaag is  . Het 24 uurs handelsvolume van Klaytn ligt op  . De koers is   met  . Dat betekent dat de Klaytn koers met  % is  . Klaytn is de nummer   en heeft een marktkapitalisatie van  . Wil je Klaytn kopen? Dat kan. De beste plekken om Klaytn te kopen zijn: Bitvavo, KuCoin, Binance en Coinbase. Je kunt meer aanbieders vinden op onze kopen/verkopen pagina.

 

koers 
Prijs wijziging 24h  
Marktkapitalisatie  
Volume 
24h laag / hoog 
Rang 
All Time high  
All Time low  

Wat is Klaytn?

Klaytn is een platform dat blockchain technologie beschikbaar stelt voor alledaagse processen. Zo biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om smart contracts te maken. Het platform heeft een eigen token, namelijk KLAY. Het platform gebruikt deze token voor het verwerken van transacties, maar ook als beloning voor gebruikers.

Wie zijn de oprichters van Klaytn?

Het platform Klaytn is opgericht door Ground X. Dit bedrijf is op zijn beurt weer een dochterbedrijf van Kakao, een groot bedrijf uit Zuid-Korea. Het team van Ground X bestaat uit succesvolle ondernemers en specialisten in blockchaintechnologie. Je kunt wel stellen dat Klaytn door een indrukwekkend team is opgericht. Omdat Kakao een gigantisch bedrijf is, kan het zeker geen reputatieschade gebruiken. Dit laat in ieder geval zien dat Klaytn niet zomaar een altcoin is.

De Klaytn koers

Toen KLAY net op de markt kwam, had de token een waarde van $0,11. Hierna daalde de waarde iets en bleef de prijs rond de $0,08 schommelen. Vanaf mei 2020 begon de token in waarde te stijgen. De koers bereikte een All Time High op 30 maart 2021. Op dat moment bedroeg de prijs van de token $4,34. Hierna daalde de koers weer tot ongeveer $1. Tot halverwege april 2022 bleef de koers rond dit bedrag hangen. Hierna daalde de koers echter weer. De maanden hierna bleef de koers voornamelijk rond de $0,20 schommelen. Dat wil echter niet per se zeggen dat men het vertrouwen in KLAY is verloren. Veel cryptovaluta namen rond deze periode enorm in waarde af. Veel liefhebbers vermoeden dat de koersen in de toekomst weer zullen stijgen.

Wat maakt Klaytn speciaal?

Klaytn is opgericht door een gigantisch internetbedrijf uit Zuid-Korea, namelijk Kakao. Dit bedrijf heeft al veel platforms opgericht. Klaytn heeft bovendien een duidelijke toepassing. Het platform helpt gebruikers om de blockchain in te zetten bij dagelijkse bezigheden. Klaytn is relatief eenvoudig te gebruiken voor zowel bedrijven als particulieren. Het platform stelt je bijvoorbeeld in staat om smart contracts op te stellen.

Omdat Klaytn in veel opzichten uniek is, heeft het ook veel potentie. Bovendien zit er een groot bedrijf met een uitstekende reputatie achter het systeem. Ook dat maakt deze crypto extra interessant. Toch biedt dit geen garanties voor de koers van KLAY. Alhoewel er veel speculaties zijn, is het natuurlijk onmogelijk om vast te stellen wat de koersen exact zullen doen. Dat geldt niet alleen voor de KLAY token, maar ook voor crypto en aandelen in het algemeen.

Waar kun je Klaytn kopen?

Er zijn verschillende exchanges waar je KLAY tokens kunt aanschaffen. Belangrijk is om altijd een exchange te kiezen waar je vertrouwen in hebt. Crypto is namelijk moeilijk te traceren, en dus moet een platform betrouwbaar en secuur zijn. Je kunt om die reden ook het best voor de grotere exchanges met een goede reputatie kiezen. Je kunt KLAY kopen op exchanges als Bitvavo, Binance, Huobi Global, Bittrex en OKEx. De fees die je als gebruiker betaalt, kunnen per exchange verschillen. Ga goed na welke exchange in jouw geval het meest voordelig en efficiënt is.

Op zoek naar meer crypto koersen? Vind ze hier!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten