Exchange Nieuws

Kraken-CEO Jesse Powell treedt na ruim een decennium af

Jesse Powell, de CEO en mede-oprichter van de crypto beurs Kraken, zal zijn functie neerleggen en plaatsmaken voor Dave Ripley.

Powell treedt af

Jesse Powell, de chief executive officer (CEO) en mede-oprichter van de grote cryptocurrency exchange Kraken, zal zijn functie na ruim een decennium neerleggen.

Volgens een persbericht zal Dave Ripley, Chief Operating Officer (COO) van Kraken, Powell vervangen als de nieuwe CEO. Ripley zal de toppositie op zich nemen zodra het bedrijf een nieuwe COO krijgt.

Ondertussen blijft Powell, wel de grootste aandeelhouder van Kraken, voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf. De mede-oprichter nam meer dan een jaar geleden de beslissing om af te treden, waarbij de exchange op zoek was naar een geschikte vervanger, voordat het voor Ripley koos.

De missie van Kraken

Dave’s bewezen leiderschap en ervaring geven me veel vertrouwen dat hij de ideale opvolger en de beste persoon is om Kraken door het volgende groeitijdperk te leiden. Ik kijk ernaar uit om meer van mijn tijd te besteden aan de producten van het bedrijf, de gebruikerservaring en bredere belangenbehartiging in de sector.

– Jesse Powell

In juni debatteerde Powell met enkele werknemers die zich leken te concentreren op “kleine dingen en problemen in de eerste wereld, in plaats van prioriteit te geven aan de missie van het bedrijf. De Kraken-baas zei dat werknemers die ongelukkig zijn de keuze hebben om het bedrijf te verlaten.

Powell voegt zich bij de lijst van CEO’s die de afgelopen tijd zijn afgetreden. Michael Moro van crypto-makelaardij Genesis en Michael Saylor van MicroStrategy hebben de afgelopen maanden hun leiderschapsrollen laten vallen.

Exchange nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Sam Bankman-Fried over de mogelijkheid voor FTX om Celsius over te nemen Sam Bankman-Fried over de mogelijkheid voor FTX om Celsius over te nemen
FTX overweegt Celsius te redden door assets over te nemen FTX overweegt Celsius te redden door assets over te nemen
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten