Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Kraken exchange gaat de SHIB eindelijk toevoegen

De in de Verenigde Staten gevestigde crypto exchange Kraken heeft aangekondigd dat het vanaf 30 november de memecoin Shiba Inu (SHIB) zal gaan ondersteunen.


Regelgeving rondom SHIB

SHIB zal in eerste instantie verhandelbaar zijn tegen de Amerikaanse dollar. Kraken Futures en Margin Trading zullen voor SHIB zullen niet beschikbaar zijn bij de lancering. Jonathon Miller, directeur van Kraken Australia, vertelde dat ze de Shiba Inu token toe hebben gevoegd omdat er een enorme vraag naar was vanuit hun klanten.

Op het moment van schrijven is SHIB de 11e grootste crypto token ter wereld met een marktkapitalisatie van $28,51 miljard. SHIB is de afgelopen 24 uur met meer dan 30% gestegen.

Kraken is ondersteunt nu meer dan 91 crypto valuta, waarmee het ver voorloopt op Coinbase, dat 51 tokens aanbiedt en Robinhood die er slechts zeven ondersteunt.

Andere exchanges aarzelden om Shiba Inu te ondersteunen. Dit vanwege zorgen over de regelgeving, ondanks de toenemende druk van hun gebruikers. Ondanks dat blijft de token ongekend populair Op vrijdag overtrof SHIB 1 miljoen innvesteerders, ondanks dat het 50% onder het hoogste punt ooit handelde.

Op 10 november zei Robinhood Chief Operating Officer Christine Brown dat de strategie van het platform anders is dan die van veel andere spelers die op dit moment zoveel mogelijk assets op de lijst te zetten. De petitie van Change.org waarin wordt gevraagd of Robinhood de Shiba Inu coin wil vermelden, heeft meer dan een half miljoen handtekeningen verzameld.

Miller voegde toe:

“Er zijn bepaalde services die we hebben die niet echt passen in de regelgeving. Er is dus een grijs gebied waarin de hele industrie zich bevindt, en dat is niet specifiek voor ons.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten