Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Kraken hint naar notering van Shiba Inu deze week

Brian Hoffman, de productleider van crypto exchange Kraken, heeft laten doorschemeren dat het platform eindelijk Shiba Inu (SHIB) zal gaan toevoegen.


Kraken boekt vooruitgang met Shiba-notering

Hoffman twitterde dat hij zich “goed voelde” over de komende week, en voegde een GIF toe met een Shiba Inu-hond die typt op een laptop. De tweet is inmiddels niet meer beschikbaar.

Kraken kondigde eerder al, in een tweet, aan dat het de meme-coin op 2 november zou toevoegen. De exchange kwam er echter terug op zijn belofte:

“We hebben simpelweg gezegd dat er meer werk voor ons is om te doen terwijl we door ons noteringsbeoordelingsproces gaan – dat zeer grondig is. Betrokkenheid bij de gemeenschap is slechts een onderdeel van dat proces.”

De SHIB community vond dat niet netjes en beschuldigde de crypto-exchange ervan de Shiba Inu te misbruiken om zijn twitter bereik te vergroten. Nu lijkt het erop dat het handelsplatform eindelijk vooruitgang boekt met de notering.

Zoals eerder gemeld door Newsbit heeft de crypto exchange Gemini al wel ondersteuning voor Shiba Inu toegevoegd. Het heeft zich bij Coinbase en Binance.US aangesloten bij het omarmen van SHIB.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten