Bitcoin Nieuws

Lepard: “Bitcoin koers kan makkelijk tot 2 miljoen dollar stijgen”

Bitcoin ligt op schema om binnen zes jaar een prijs van 2 miljoen dollar te bereiken, zo gelooft de bekende vermogensbeheerder genaamd Lawrence “Larry” Lepard.

In de Quoth the Raven-podcast op 16 oktober, zei Lepard dat de Bitcoin koers “gemakkelijk” met 100 keer kan stijgen ten opzichte van de huidige prijzen.

Ik denk dat de Bitcoin prijs 100 keer meer waard zal worden

Nu de Bitcoin zich al bijna een jaar lang in een neerwaartse trend begeeft, zijn bullish prijsvoorspellingen zeldzaam. Lepard, bekend om zijn optimistische kijk op zowel Bitcoin als edelmetalen, is echter uitermate positief over de grootste cryptomunt. Hij verwacht dan ook dat de prijs van 1 Bitcoin tot 2 miljoen dollar zal stijgen.

In de podcast onthulde de oprichter van Equity Management Associates dat hij nog altijd voor een vast bedrag Bitcoin bij aan het kopen is. Hij vertelt dat hoewel sommigen zeggen dat het een risico is om BTC te kopen, hij het juist een risico vindt om geen Bitcoin te bezitten. Volgens hem is de cryptomunt namelijk een afdekking tegen wat hij een ‘staatsschuldencrisis’ noemt.

“Ik zeg niet dat iemand al zijn geld in Bitcoin moet stoppen, maar wat ik heel sterk suggereer, is dat iedereen die geen enkele BTC bezit, meer risico neemt dan nodig is.” Hij ging verder en zei:

Bitcoin zou naar nul kunnen gaan, maar ik geloof persoonlijk dat Bitcoin 100x zal stijgen.

– Lepard

Binnen 6 jaar is Bitcoin 2 miljoen dollar waard

Op de vraag of hij het er daarom mee eens was dat een enkele Bitcoin uiteindelijk 2 miljoen dollar waard zou kunnen worden aarzelde Lepard niet.

Lepard voegde eraan toe dat de volgende top voor de Bitcoin prijs rond de 200.000 dollar zou moeten liggen. Vanaf dat punt zou de koers weer met zo’n 70 procent kunnen dalen, voordat hij weer verder zal stijgen.

Lepard is trouwens niet de enige investeringslegende die de Bitcoin een grote toekomst toedicht. Eerder zij Tim Draper ook al dat hij verwacht dat de Bitcoin koers in niet al te lange tijd tot een prijs van 250 duizend dollar zal stijgen. Ook de CEO van ARK Investment, genaamd Cathie Wood, is positief en verwacht dat de BTC koers een miljoen dollar zal bereiken.

Bitcoin nieuws

Broer van Litecoin-oprichter legt uit hoe Bitcoin naar 10.000 dollar kan zakken
Dollar springt omhoog, wat de kans op Bitcoin-rally kleiner maakt
Whale verkoopt 420 Bitcoin die hij in 2012 voor 15 dollar per stuk kocht
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten