Altcoin Nieuws

LINK stijgt met 7% in 24 uur door aankopen van whales

Het LINK token van Chainlink is de afgelopen 24 uur met meer dan 7% gestegen nadat een Ethereum whale $4,6 miljoen aan tokens had gekocht.


Terwijl Bitcoin en de andere altcoins ondermaats blijven presteren, hebben sommige crypto valuta’s positieve prestaties neergezet. LINK is een van de best presterende crypto valuta’s dit moment, nadat het in 24 uur met meer dan 5% is gestegen.

WhaleStats, een platform dat focust op het volgen van de activiteiten van de rijkste whales in de crypto valuta wereld, onthulde gisteren dat een Ethereum whale 199.999 LINK tokens had gekocht.

De aankoop gisteren was de op een na grootste op het WhaleStats platform. De 199.999 LINK tokens die door de whale werden gekocht, waren $4.693.999 waard.

Chainlink is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd netwerk dat is ontworpen om smart contracts in staat te stellen verbinding te maken met externe gegevensbronnen. De externe bronnen kunnen API’s, interne systemen en verschillende andere soorten externe datafeeds zijn.

LINK, het oorspronkelijke token van het Chainlink ecosysteem, is een ERC-20-token. Het wordt gebruikt om te betalen voor de services op het Chainlink-netwerk. Wat Chainlink tot een krachtig protocol maakt, is de mogelijkheid om gegevens uit meerdere bronnen te valideren.

Op het moment wordt LINK verhandeld voor een prijs van $25,42 per token.


Wil jij LINK verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


De technische indicatoren laten zien dat LINK momenteel goed presteert. Dankzij de huidige rally van kon het voorbij zijn 50-daags voortschrijdend gemiddelde van $22,48 breken.

De MACD lijn blijft momenteel binnen de neutrale zone nadat het de afgelopen weken in de negatieve regio doorbracht. Ondertussen laat de 14-daagse relatieve sterkte index van 63 zien dat er momenteel koopdruk is op LINK.

Als de bulls de controle behouden, kan LINK de komende uren voorbij het eerste grote weerstandsniveau van $29,19 breken. Het heeft de steun van de gehele crypto valuta wereld nodig om zijn winst voor het einde van de dag voorbij het weerstandsniveau van $33 te brengen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten