chainlink
Chainlink

Lookonchain: Crypto whales kopen enorme hoeveelheden Chainlink

Rijke investeerders vestigen volgens Loononchain hun aandacht op Chainlink (LINK). Acht verschillende adressen namen volgens het on-chain analyseplatform voor 16,72 miljoen dollar aan LINK op van Binance, het grootste beursplatform ter wereld.

“Het lijkt erop dat whales Chainlink kopen! Het viel ons op dat acht nieuwe wallets in totaal 831.160 LINK (16,72 miljoen dollar) van Binance afhaalden in twee dagen”, aldus Lookonchain.

Over de afgelopen maanden viel het Loononchain al op dat “mysterieuze” whales bezig zijn om Chainlink te accumuleren. In februari ging het om bijna 250 miljoen dollar aan LINK, dat ook via opnames van Binance naar eigen wallets werd verplaatst.

Op het moment van schrijven kent Chainlink een kleine daling van 3,11 procent over de afgelopen 24 uur. Daarmee komt de Chainlink koers op 20,76 dollar en koelt het project eventjes af.

Verder heeft Lookonchain zijn ogen momenteel ook gericht op Dogecoin-rivaal FLOKI, de munt die vernoemd is naar de hond van Elon Musk.

FLOKI onder de aandacht?

Op 9 maart schoot de FLOKI koers met ongeveer 75 procent omhoog, wat natuurlijk reden genoeg is om de memecoin weer onder de aandacht te brengen.

Lookonchain kwam echter met het nieuws dat whales op dit moment zijn begonnen het met “unstaken”van FLOKI, om deze munten vervolgens met winst door te verkopen. Een totaal van zes wallets heeft 30 miljard FLOKI uit de staking gehaald.

Dat is goed voor ongeveer 7,14 miljoen dollar aan kapitaal. Op het moment van schrijven staat FLOKI met 2,74 procent in het rood over de afgelopen 24 uur. Over de laatste zeven dagen gemeten staat het project echter met 97,64 procent in het groen.

Zulke rendementen zorgen natuurlijk voor een hoop FOMO, waar over het algemeen veel sprake van is als het over memecoins gaat. Met name als ze zo exploderen als FLOKI afgelopen week deed.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Chainlink of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP