Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Loopring prijs bereikte even prijs van $3,80 – Wacht een correctie?

De Loopring prijs is in de afgelopen dagen enorm hard gestegen. Het op Ethereum gebaseerde DeX-token heeft gisteren zelfs bijna de psychologische $4 grens bereikt. Sommigen verwachten dat de LRC prijs verder zal stijgen en spoedig de $5 kan bereiken. Anderen denken dat er een grote correctie aan zit te komen.


De Loopring prijsrally

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Loopring token rond de $3,20. Dat betekent dat de LPC vandaag met ongeveer 10% is teruggezakt ten opzichte van een dag geleden. Ondanks dat houdt de altcoin nog altijd een wekelijkse winst van meer dan 155%. Loopring heeft een marktkapitalisatie van $4,2 miljard en staat daarmee op plek 47 in de lijst van grootste cryptocurrencies.

Als we uitzoomen, en kijken naar de bovenstaande grafiek zien we hoe indrukwekkend de prijsstijging van Loopring is geweest. Ongeveer een halve maand geleden (27 oktober) lag de prijs van 1 LPC token namelijk nog maar op $0,35. Dat betekent dat de koers in slechts twee weken tijd met meer dan 740% is gestegen.


Is een Loopring token spoedig $5 waard?

Ondanks de correctie van vandaag blijft een groot aantal investeerders bullish. Ze verwachten dat, wanneer ook de BTC koers weer stijgt, LRC zijn rally voort zal zetten. Als dat inderdaad gebeurd lijkt de kans groot dat de $4 grens razendsnel zal worden doorbroken. Vanuit daar zou de altcoin een gooi kunnen gaan doen naar de psychologische $5 grens. Dit vanwege het enorme FOMO-effect wat de grote rally van de afgelopen weken heeft veroorzaakt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten