Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Lubin: “Crypto is een van de beste wapens van Oekraïne tegen Rusland”

Crypto heeft bewezen een krachtig wapen te zijn voor Oekraïne in zijn strijd tegen Rusland. Er zijn tientallen miljoenen dollars aan cryptocurrenncies gedoneerd aan het land en dat laat de gestage intergratie van crypto in de wereldmarkt zien, zo vertelt Joe Lubin.


De technologie is niet te stoppen

Lubin, de Canadees-Amerikaanse ondernemer en mede-oprichter van Ethereum, deelde zijn gedachten op Camp Ethereal.

“Het is een belangrijk moment voor onze industrie. Het vertegenwoordigt het oversteken van de kloof naar de reguliere adoptie. Nu zijn we bij de nationale veiligheidskwesties. Het zal zo diepgaand zijn, een point of no return voor onze industrie, omdat het duidelijk is dat onze technologie zeer krachtig en niet te stoppen is.”

Lubin voorspelde dat crypto door veel verschillende landen zal worden gebruikt, ongeacht wat andere landen zeggen of doen, en dit betekent dat elk land beleid moet maken, slim moet worden en deze tools moet gaan gebruiken.

Lubin vertelde ook dat wereldleiders te laat hebben gereageerd. Hij beschuldigde de Amerikaanse regering ervan te langzaam te hebben gehandeld en noemde het veel gehypte uitvoeringsbevel van president Joe Biden, dat woensdag werd ondertekend, grappig en niet veel zeggend.

Lubin vergeleek crypto met een wapenwedloop en zei: “Dit land en vele anderen zullen gebruik moeten maken van dit krachtige hulpmiddel en wapen. Niemand houdt van wapens, maar je moet net zo capabel zijn met krachtige wapens als je buren.”


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni Bitcoin gaat nieuwe week in met hoogste weeksluiting sinds juni
Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten