Bitcoin

Lubin: “Crypto is een van de beste wapens van Oekraïne tegen Rusland”

Crypto heeft bewezen een krachtig wapen te zijn voor Oekraïne in zijn strijd tegen Rusland. Er zijn tientallen miljoenen dollars aan cryptocurrenncies gedoneerd aan het land en dat laat de gestage intergratie van crypto in de wereldmarkt zien, zo vertelt Joe Lubin.


De technologie is niet te stoppen

Lubin, de Canadees-Amerikaanse ondernemer en mede-oprichter van Ethereum, deelde zijn gedachten op Camp Ethereal.

“Het is een belangrijk moment voor onze industrie. Het vertegenwoordigt het oversteken van de kloof naar de reguliere adoptie. Nu zijn we bij de nationale veiligheidskwesties. Het zal zo diepgaand zijn, een point of no return voor onze industrie, omdat het duidelijk is dat onze technologie zeer krachtig en niet te stoppen is.”

Lubin voorspelde dat crypto door veel verschillende landen zal worden gebruikt, ongeacht wat andere landen zeggen of doen, en dit betekent dat elk land beleid moet maken, slim moet worden en deze tools moet gaan gebruiken.

Lubin vertelde ook dat wereldleiders te laat hebben gereageerd. Hij beschuldigde de Amerikaanse regering ervan te langzaam te hebben gehandeld en noemde het veel gehypte uitvoeringsbevel van president Joe Biden, dat woensdag werd ondertekend, grappig en niet veel zeggend.

Lubin vergeleek crypto met een wapenwedloop en zei: “Dit land en vele anderen zullen gebruik moeten maken van dit krachtige hulpmiddel en wapen. Niemand houdt van wapens, maar je moet net zo capabel zijn met krachtige wapens als je buren.”


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?