Altcoin Nieuws

LUNA 2 prijs stijgt met 90% vlak voor Binance Airdrop

c De prijsstijging vond plaats voorafgaand aan de airdrop van Binance.

Echter, vanaf middernacht begon de LUNA koers weer te dalen waardoor de prijs op het moment van schrijven rond de $8,10 ligt. Ondanks de daling boekt LUNA daarmee nog altijd een winst van 35% in 24 uur tijd.

luna2koers
LUNA prijs piekt – Bron: Tradingview

Terra investeerders zijn niet blij

De prijsstijging vond plaats voorafgaand aan de Binance Airdrop. Binance is een van de vele exchanges die helpt bij de herlancering van het Terra-ecosysteem. Vandaag vanaf 08:00 ’s ochtends heeft de grootste exchange ter wereld een meerjarige airdrop-campagne gelanceerd voor in aanmerking komende gebruikers. Ook heeft Binance de handel voor de nieuwe LUNA token geopend.

Hoewel Terra er alles aan doet het ecosysteem te vertellen, zijn veel investeerders absoluut niet blij met de gang van zaken. Een Terra investeerder tweette het volgende:

“50k verloren op LUNA en een airdrop van $112 gekregen. [..] Die kleine airdrop is als een extra naald zout in de wond.”

Eerder vandaag erkende het “terra_money” Twitter-account dat er wat problemen waren met de airdrop en beloofde om binnenkort een oplossing te vinden.

“We zijn ons ervan bewust dat sommigen minder $LUNA tokens van de airdrop hebben ontvangen dan verwacht en werken actief aan een oplossing. Meer informatie zal worden verstrekt wanneer we alle gegevens hebben verzameld, dus houd ons in de gaten”, luidde de tweet.

Altcoin nieuws

FTX Token in vrije val nadat Binance de stekker uit een mogelijke overname trekt
Dogecoin koers daalt terwijl Twitter de ontwikkeling van crypto wallet pauzeert
Terra-oprichter Do Kwon schijnt in Europa te zijn nadat hij Singapore ontvlucht is
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten