Binance Exchange
Altcoin, Exchange, Terra Classic

LUNC koers stijgt na aankondiging van notering op Binance

Terra Classic (LUNC) heeft zich ontpopt als een van de opvallende winnaars in de cryptomarkt van de afgelopen weken. Binnen slechts 10 dagen slaagde Terra Classic erin zijn waarde met meer dan 250% te verhogen. Ten tijde van dit schrijven heeft de token een indrukwekkende stijging van 25,9% laten zien in een periode van 24 uur.

Deze hernieuwde interesse in LUNC lijkt sterk verbonden te zijn met de recente aankondiging van een notering op Binance, een van de grootste crypto-beurzen ter wereld.

De impact van Binance op de groei van Terra Classic (LUNC)

Binance speelt een cruciale rol in de recente groei van Terra Classic (LUNC). Het platform heeft aangekondigd op 5 december een nieuw handelspaar, LUNC/TRY, te openen, waarbij TRY staat voor de Turkse Lira. De introductie van dit nieuwe handelspaar op een invloedrijk platform als Binance verbetert de toegankelijkheid en liquiditeit van LUNC. Dit vergemakkelijkt het voor een groter aantal beleggers, met name die in Turkije, om in LUNC te handelen.

Parallel aan deze ontwikkeling, heeft LUNC een versnelde groei laten zien sinds het begin van de maand. Deze opwaartse trend valt samen met het ontstaan van een ‘golden cross’ in de dagelijkse prijsgrafieken.

Een golden cross, een term uit de technische analyse, duidt op een situatie waarbij een kortetermijngemiddelde een langetermijngemiddelde van onderen doorsnijdt, wat vaak wordt beschouwd als een bullish (positief) signaal. Verder heeft Binance aangekondigd bijna vier miljard LUNC-tokens te zullen verbranden, wat de optimistische stemming rondom de cryptocurrency verder heeft versterkt.

Gemeenschappelijke steun voor Terra Luna Classic upgrade

De Terra Luna Classic-gemeenschap blijft zeer actief en betrokken, wat recentelijk bleek toen ze unaniem instemden met een significante upgrade naar versie 2.3.2. Deze update pakt het ‘sequence mismatch’-probleem aan, een technisch euvel dat tot nu toe het functioneren van validators hinderde.

De oplossing van dit probleem resulteerde bijna onmiddellijk in een indrukwekkende prijsstijging van 25% in de waarde van LUNC. Het feit dat alle 46 validators, waaronder prominente namen als Allnodes en Interstellar Lounge, deze upgrade steunden, onderstreept de sterke samenhang en eenheid binnen de Terra Luna Classic-gemeenschap.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht LUNC kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging