Nieuws, Trending

Marktonderzoeksbureau Fundstrad voegt Bitcoin toe als betaalmiddel

Het onderzoeksbureau Fundstrad, van de bekende crypto analist Tom Lee kondigt aan dat het Bitcoin gaat accepteren via Bitpay. 

Bitcoin accepteren is een primeur

Het is een primeur dat een onderzoeksfirma Bitcoin gaat accepteren. Fundstrat gaat Bitcoin betalingen toevoegen aan haar platform via de betalingsprovider Bitpay. Het bedrijf dat in 2017 voor meer dan $1 miljard dollar aan Bitcoin betalingen verwerkte. Fundstrat zegt dat ze het mogelijk maken voor institutionele beleggers, financiële adviseurs en vermogende beleggers om met Bitcoins toegang te verkrijgen tot de rapporten van Fundstrat. Volgens Sonny Singh die werkzaam is bij Bitchay zal het toevoegen van Bitcoin als betaalmethode zeer belangrijk kunnen zijn voor Fundstrat. Het toevoegen van de digitale valuta maakt het mogelijk een wereldwijd klantenbestand uit Azie, Afrika en Zuid Amerika mogelijk te maken. Voorheen was het bijna onmogelijk om toegang te krijgen tot de rapporten van Fundstrat voor bedrijven uit deze landen.

Tom Lee heeft nog steeds veel vertrouwen in Crypto

In juli kreeg Bitpay een licentie van de financiële toezichthouder van New York. Met deze licentie kan Bitpay handelen in staat New York. Op deze manier was het mogelijk voor gebruikers over de hele wereld om Bitcoin en Bitcoin Cash te gebruiken om aankopen te doen. De mede oprichter van Fundstrat en bekend crypto analist Tom Lee merkte op dat het accepteren van betalingen in Bitcoin via Bitpay voordelig zou zijn voor zijn bedrijf. Het zou het betalingsproces aanzienlijk makkelijker, sneller en goedkoper maken. Tom Lee is nog steeds positief gestemd wat betreft de Bitcoin koers. Vorige maand vertelde Lee nog dat hij verwacht dat Bitcoin eind 2018 rond de $25.000 waard zou zijn.