Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Max Keiser en Stacy Herbert lanceren Bitcoin investeringsfonds in El Salvador

Max Keiser en Stacy Herbert zijn bitcoiners van het eerste uur. Vanaf de beginjaren is het stel in de weer geweest om bitcoin te promoten. Met hyperbitcoinisatie als het ultieme doel, bitcoin als de nieuwe wereldreservemunt.

Sinds kort wonen Keiser en Herbert in El Salvador, ervaren ze het leven in het bitcoin-land en doen ze er alles aan om de adoptie van bitcoin te bevorderen. De volgende stap in dat avontuur is de lancering van een bitcoin investeringsfonds: El Zonte Capital. Samen met mede-oprichter Cory Klippsten hebben ze al voor 5 miljoen dollar aan fondsen weten te strikken voor de nieuwe onderneming.


Wat is het doel van El Zonte Capital?

Het doel van El Zonte Capital is volgens Cory Klippsten om met bedrijven over de hele wereld middelen en ideeën uit te wisselen. El Zonte Capital wil werken met bedrijven die hun producten en diensten naar El Salvador willen brengen, maar ook andersom. Ook bedrijven die hun kapitaal willen exporteren zijn welkom bij het fonds.

Het trio Klippsten, Keiser en Herbert zijn geen vreemden als het gaat om bitcoin-investeringen. Zo heeft Klippsten geïnvesteerd in Zion, de Breeze wallet, Galoy, Unchained Capital, Bitrefill en zijn eigen Swan Bitcoin. Keiser en Herbert hebben investeringen in Kraken, Swan Bitcoin en Bitfinex.

De oprichters van El Zonte Capital zijn enorm bullish over bitcoin en El Salvador. “We zien de toekomst overal om ons heen. Ik ben weer net zo enthousiast over bitcoin als ik was in de beginjaren.” Aldus Max Keiser. Herbert voegt hieraan toe dat El Salvador met de bitcoin-standaard enorm veel goede mensen aantrekt. Waarbij ze onder andere Jack Dorsey noemt.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Gaat El Zonte Capital de markt op zijn kop zetten?

El Zonte Capital is gericht op hyperbitcoinisatie, een toekomst waarin bitcoin de belangrijkste munt op aarde is. Dat betekent dat El Zonte Capital hun geld zet op een toekomstige versie van de wereld waarin dat is gebeurd. Hyperbitcoinisatie is niet iets voor morgen, maar meer een spel voor de lange termijn.

Het investeringsfonds alloceert hun kapitaal dan ook met het oog op de lange termijn. De bedrijven waarin ze investeren hebben waarschijnlijk ook enkele jaren nodig om tot volle wasdom te komen.

Dus nee, El Zone Capital zal de markt niet onmiddellijk op zijn kop zetten. Het fonds is vooral interessant als je houdt van investeren met een blik op de toekomst. El Zonte Capital is erop gericht om de zaden te planten voor een bitcoin-toekomst. Laten we hopen nog veel te horen van El Zonte Capital, want dat betekent dat het goed gaat met bitcoin.

Bitcoin nieuws

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten