Bitcoin,

McAfee: Bitcoin prijs ligt in 2020 boven 1 miljoen dollar

De Amerikaanse ondernemer John McAfee heeft zijn voorspelling dat de Bitcoin in het jaar 2020 rond de $1 miljoen dollar waard zal zijn herhaald. De crypto enthousiast heeft enorm veel vertrouwen in BTC.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin prijs gaat naar $1 miljoen

De Bitcoin koers is de afgelopen weken zeer volatiel gebleken. Ten midden van deze prijsschommelingen schrijft McAfee op 15 juli het volgende over negativiteit over de Bitcoin:

“Bitcoin is halverwege de 10.000 en mensen maken zich zorgen. LMFAO !! Waarom let je op wekelijkse fluctuaties? Kijk naar de afgelopen paar maanden FFS! Het gaat drastisch omhoog. Ik ben nog steeds positief gestemd over mijn BTC-prijsverwachting van $ 1 mil tegen het einde van 2020.”

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $10.940 dollar. Dat is bijna 5 procent hoger dan de dag hiervoor. In de afgelopen weken is de BTC koers met 3,12% gedaald, maar de maandelijkse grafiek toont een winst van meer dan 15%. De 3 maandelijkse grafiek laat zelfs een winst van meer dan 100% zien.

 
bitcoin grafiek
BTC 3 maandelijkse grafiek

Analisten zijn positief gestemd over BTC

Steeds meer crypto analisten zijn positief gestemd over de Bitcoin koers. Deze zomer onthulde een rapport van Wall Street Journal het duizelingwekkende rendement van Grayscale Investments ‘Bitcoin Trust’. Dit lag namelijk 300% hoger dan een jaar daarvoor. Daarmee was het de best presterende fonds op de markt.

Bitcoin analist Pompliano voorspelde onlangs dat BTC tegen het einde van 2021 boven de $100.000 dollar zou liggen en ook Max Keiser schets een positief beeld voor de Bitcoin. Wel zegt hij dat hij verwacht dat het fenomeen ‘altcoin’ voorbij is. Volgens hem zal alle waarde vanuit de altcoins naar de Bitcoin overvloeien.

 

Bitcoin nieuws

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Dit is het beste moment om Bitcoin te kopen, volgens 2 on-chain indicatoren
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?