Bitcoin

McDonald’s bemoeit zich met crypto memes op Twitter

Toen de Bitcoin prijs crashte, begonnen crypto-investeerders memes te delen op Twitter. Ze vertelden dat ze door het grote verlies wellicht een baantje bij McDonald’s moesten gaan nemen.


Crypto investeerders lachen de crypto crash weg

De Bitcoin prijs is met 50% gedaald sinds de digitale munt in november 2021 een recordhoogte van $69.000 bereikte. Toen BTC deze week tot onder de $40.000 zakte, begonnen crypto investeerders massaal Twitter memes te delen. In deze memes werd vooral vaak het krijgen van een baan bij McDonalds gebruikt.

Ook de president van El Salvador, genaamd Nayib Bukele, omarmde de memes en uploadde een nieuwe profielfoto waarop hij tijdens een van zijn toespraken een slecht gefotoshopte outfit van McDonald’s draagt.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


McDonald’s: “we are going to make it”

Ook McDonald’s zelf deed mee met de grappen. Het account van de fastfood gigant trok de aandacht door te tweetten:

Terwijl Binance de vraag beantwoordde met een foto van een huilend gezicht verborgen achter een lachend masker, troostte McDonald’s ‘s werelds grootste crypto exchange met een ‘wagmi’, een afkorting van ‘we are going to make it’.

Voor nu lijkt McDonald’s gelijk te hebben. De Bitcoin prijs is bezig aan een klein herstel vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC token rond de $36.500, dat is meer dan 5% hoger dan gisteren.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?