Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Mede-oprichter Nexo voorspelt een Bitcoin-prijs van $100K medio 2022

Antoni Trenchev, mede-oprichter van Nexo, zei onlangs dat Bitcoin de mijlpaal van $100.000 al in de zomer zou kunnen bereiken.


Bullish voorspelling voor 2022

Ondanks dat Bitcoin het jaar opende met bearish prijsactie, terwijl de Fear&Greed Index “extreme angst” liet zien, zei de Bulgaarse zakenmagnaat het volgende:

“Elke keer dat investeerders en de bredere gemeenschap Bitcoin afschrijven, presteert het aanzienlijk beter. Dit was het geval in 2020 toen het bijna 1.000% steeg en in 2021 waar het 63% steeg. Ik ben behoorlijk bullish over Bitcoin.”

Als een van ’s werelds grootste kredietinstellingen in de digitale financiële sector is Nexo bekend met inzichten van 2,5 miljoen gebruikers in 200 rechtsgebieden. Als concurrent van platforms zoals BlockFi en Celsius, is het onlangs een van de eerste cryptogeldschieters geworden die klanten in staat stelt om stablecoins, Ethereum en andere cryptocurrencies te lenen met behulp van NFT’s als onderpand.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Trenchev zei dat toegang tot “goedkoop geld” en instellingen die investeren in cryptocurrencies grote gevolgen zullen hebben. Volgens hem zijn dit de factoren die Bitcoin tot de $100.000 zullen doen laten stijgen.

Er is voldoende bewijs dat institutionele adoptie groeit. Vorige maand werkte Fidelity Investments samen met Nexo om crypto-bewaardiensten, producten en uitleendiensten aan te bieden aan institutionele beleggers. Maandag zei Sam Bankman-Fried, oprichter van FTX dat duidelijkheid over de regelgeving “een hoop zou helpen bij institutionele acceptatie”.

Wat betreft verdere acceptatie van Bitcoin in ontwikkelingslanden, zei Trenchev dat Latijns-Amerika het boegbeeld is. Hij zei dat “alle landen potentiële kandidaten zouden kunnen zijn om cryptocurrencies als wettig betaalmiddel te gebruiken.”

Bitcoin nieuws

Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop ‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop
De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin? De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten