Bitcoin

Mede-oprichter van Ripple weerlegt pleidooi over verbod op Bitcoin

Chris Larsen deelde onlangs zijn persoonlijke mening over dat Bitcoin een energiezuinige validatiemethode moet overwegen.


Larsen investeerde $90 miljoen in 1,5 jaar

In een interview bevestigde hij dat hij de handen ineen heeft geslagen met Greenpeace om een campagne te lanceren. De naam van de campagne luidt als ‘Change the Code, Not the Climate’. Daar kwam veel kritiek op van Bitcoin fans. De Republikeinse vertegenwoordiger van Ohio, Warren Davidson, vertelde zelfs dat Larsen Bitcoin probeert te verbieden.

Davidson beweerde op Twitter dat Larsen Bitcoin’s Proof-of-Work aanviel op er voor te zorgen dat ‘s werelds grootste cryptocurrency verboden zou worden. Ondertussen verduidelijkte Larsen dat dit precies is wat hij wil voorkomen. Hij gaf aan Bitcoin te bezitten en hij wil dat het in de toekomst succesvol is.

Larsen voegde eraan toe dat Ethereum op het punt staat een grote update te krijgen. Grote instellingen en ook heel veel jonge mensen zijn gefocust op klimaatverplichtingen. Larsen is van mening dat het updaten van de code naar een energiezuinige validatiemethode de Bitcoin op lange termijn zeker zal versterken.

Larsen weerlegt de kritiek vanuit de Bitcoin wereld. Hij wil helemaal niet dat Bitcoin verboden wordt. Hij is echter van mening dat de overgang naar een energiezuinig consensusmechanisme hiervoor de meest geschikte oplossing zal zijn.

”Ik wil dat Bitcoin en Ethereum slagen.” Aldus de mede-oprichter van Ripple.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Kortetermijnoplossingen zijn nodig voor Bitcoin

In een andere opmerking beweerde Larsen dat ze kortetermijnoplossingen nodig hebben om dit op te lossen. Bitcoin is en zal erg belangrijk blijven voor het cryptocurrency ecosysteem. Hij voegde er ook aan toe dat dit zijn enige inspanningen zijn, aangezien Ripple niet betrokken is bij deze campagne.

In een interview met Bloomberg zei de mede-oprichter van Ripple dat Bitcoin de komende vijf jaar evenveel stroom zal verbruiken als Japan. De campagne van $5 miljoen zal de Bitcoin gemeenschap helpen om minder energieverslindende alternatieven te kiezen.

Aan de andere kant is Ethereum, ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency, op weg naar een grote software-update. Volgens het rapport zal de overstap van Ethereum naar Proof of Stake het energieverbruik met 99% verminderen.

Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen