Nieuws, Trending

Meer dan 450.000 hotels boekbaar met cryptocurrency door nieuwe samenwerking

Cryptocurrency exchange Binance en hotelreservingsplatform Tripio zijn een nieuwe strategische samenwerking gestart. Hierdoor worden de meer dan 10 miljoen actieve Binance-gebruikers in staat gesteld om meer dan 450.000 hotels te boeken met hulp van Binance’s eigen token, de BNB. 

Twitter

Via het Twitter account van Tripio en die van Binance wordt de samenwerking bevestigd.

Steeds meer Bitcoin-integraties

In de afgelopen 2 á 3 jaar hebben veel grote bedrijven als Expedia, Microsoft en Steam al hun cryptocurrency-integraties aangekondigd en waar mogelijk geïmplementeerd. Ook in landen als Japan wordt betalen met de Bitcoin (BTC) steeds meer geïntegreerd. Nu zijn Binance en Tripio gaan samenwerken,waarmee  het met Binance’s eigen token, de BNB, mogelijk is geworden voor meer dan 450.000 hotels te betalen. Deze samenwerking volgt de financieringsronde van 20 miljoen dollar van Tripio in maart, geleid door grote risicokapitaalbedrijven waaronder OK Blockchain Capital, Node Capital en GENESIS Capital. Ook deze samenwerking vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor de wereldwijde cryptocurrency-adoptie.

Wat nu?

De volgende stap in de cryptocurrency-adoptie is om de grote bedrijven als Expedia, Microsoft en Steam te begeleiden bij het heroverwegen van de cryptocurrency-integratie. Naarmate de infrastructuur rondom de digitale activa’s sterker wordt en het bewustzijn van digitale assets over het algemeen op de lange termijn hoger wordt, zullen steeds meer toonaangevende platforms de mogelijkheid overwegen om als betaalmethode digitale assets toe te voegen.