Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Meer dan $500 miljoen aan Bitcoin gaat naar Ethereum dit jaar

Een nieuw rapport van het crypto onderzoeksbureau Messari laat zien dat Bitcoine investeerders in DeFi gaan investeren.


Meer dan een half miljard dollar naar Ethereum

Uit onderzoek van het gegevensbedrijf Messari, blijkt dat dit jaar meer dan een half miljard dollar aan Bitcoin naar Ethereum is verzonden. Dit is gelijk aan 0,3% van het totale aanbod. De reden hiervan is de enorme opkomst tijdens deze zomer van gedecentraliseerde financiering, oftewel DeFi-sector. Messari tweette:

”Met slechts 0,3% van alle Bitcoin op Ethereum en een DeFi-sector die booming is, is de mogelijkheid voor gedecentraliseerde bruggen tussen de twee chains moeilijk te negeren”

DeFi is het nieuwe populaire ding dat de cryptomarkt veel winsten heeft bezorgd dit jaar. Volgens DeFi Pulse zit vandaag iets meer dan $9 miljard opgesloten in zijn smart contracten. Dit is een stijging van $8 miljard in minder dan drie maanden.

De overgrote meerderheid van de DeFi industrie leeft op het Ethereum netwerk. Het punt van Messari, dat het in een blogpost uiteenzette, is dat Bitcoin investeerders hun geld naar Ethereum verplaatsen om mee te doen aan de hype.

Om deel te nemen, moeten investeerders hun Bitcoin eerst vergrendelen in smart contracten die hen op Ethereum gebaseerde tokens geven. Daarmee kunnen ze vervolgens in DeFi protocollen investeren.


Defi is Hot, maar ook weer niet zo hot

DeFi-native protocollen bestaan, maar ze zijn erg nieuw. Het is nog steeds een enorme uitdaging in de branche om blockchains op een niet-custodian manier met elkaar te laten samenwerken.

0,3% van de Bitcoin is ongeveer 664 miljoen volgens de huidige prijzen. De volledige marktkapitalisatie van Bitcoin is $221 miljard. DeFi is hot, maar niet zo hot.

 

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten