Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Meer dan 7 miljoen Amerikanen bezitten Bitcoin

Miljoenen Amerikaanse burgers bezitten zowel Bitcoin als een pensioenrekening. Echter heeft bijna niemand Bitcoins staan op die pensioenrekening.


Mensen zijn bang om Bitcoin in rekening te stoppen

Ryan Radloff, de CEO van custody solution Kingdom Trust, heeft onlangs uitgelegd dat een groot aantal Amerikanen geen Bitcoin op hun pensioenrekeningen heeft staan. Radloff vertelde aan Anthony Pompliano het volgende:

“Er zijn 7,1 miljoen Amerikanen die de sprong al hebben gemaakt om Bitcoin te kopen of om zo te zeggen een duik in onze branche te nemen. Daarnaast hebben ze een pensioenrekening. Echter staat er geen Bitcoin op hun pensioenrekening.”

Met pensioenrekeningen kunnen mensen geld op een lange termijn investeringsfonds storten. Hiermee kan gezegd worden dat het geld pas na een bepaalde periode van die rekening afgehaald mag worden. Dit duurt meestal tientallen jaren, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer. Een dergelijk regeling heeft grote belastingvoordelen en andere stimulansen.

Er zijn opties op ook Bitcoin in een pensioenrekening te stoppen en mensen hebben het kapitaal beschikbaar om dat ook daadwerkelijk te doen. Ondanks dat hebben de miljoenen Amerikanen nog niet de trekker overgehaald om ook daadwerkelijk BTC in hun pensioenrekening te stoppen.

“Als je kijkt naar het belegbare geld van mensen, hebben ze meestal drie tot vier keer meer belegbaar geld op hun pensioenrekeningen dan op hun niet-pensioenrekeningen”


Bitcoin potentieel voor pensioenrekeningen

Gezien het aantal mensen in de branche is de pensioenmarkt een enorme kans voor de Bitcoin, merkte Radloff op. Hij zei:

“Als ik zeg dat dit de grootste kans is voor de Bitcoin, dan wijs ik naar 7,1 miljoen Bitcoin investeerders die driemaal meer investeerbaar geld hebben op hun pensioenrekeningen die ze op dit moment niet gebruiken om Bitcoins van te kopen.”

Radloff wees naar de biljoenen dollars die op de pensioenmarkt rondgaan. Daarnaast merkte hij ook een gebrek aan werkbare structuur op rond crypto- en blockchain-bedrijven die de opties aan hun werknemers aanbieden.


Koop de goedkoopste Bitcoins

 

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten