Bitcoin
Bitcoin

Meer dan 7 miljoen Amerikanen bezitten Bitcoin

Miljoenen Amerikaanse burgers bezitten zowel Bitcoin als een pensioenrekening. Echter heeft bijna niemand Bitcoins staan op die pensioenrekening.


Mensen zijn bang om Bitcoin in rekening te stoppen

Ryan Radloff, de CEO van custody solution Kingdom Trust, heeft onlangs uitgelegd dat een groot aantal Amerikanen geen Bitcoin op hun pensioenrekeningen heeft staan. Radloff vertelde aan Anthony Pompliano het volgende:

“Er zijn 7,1 miljoen Amerikanen die de sprong al hebben gemaakt om Bitcoin te kopen of om zo te zeggen een duik in onze branche te nemen. Daarnaast hebben ze een pensioenrekening. Echter staat er geen Bitcoin op hun pensioenrekening.”

Met pensioenrekeningen kunnen mensen geld op een lange termijn investeringsfonds storten. Hiermee kan gezegd worden dat het geld pas na een bepaalde periode van die rekening afgehaald mag worden. Dit duurt meestal tientallen jaren, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer. Een dergelijk regeling heeft grote belastingvoordelen en andere stimulansen.

Er zijn opties op ook Bitcoin in een pensioenrekening te stoppen en mensen hebben het kapitaal beschikbaar om dat ook daadwerkelijk te doen. Ondanks dat hebben de miljoenen Amerikanen nog niet de trekker overgehaald om ook daadwerkelijk BTC in hun pensioenrekening te stoppen.

“Als je kijkt naar het belegbare geld van mensen, hebben ze meestal drie tot vier keer meer belegbaar geld op hun pensioenrekeningen dan op hun niet-pensioenrekeningen”


Bitcoin potentieel voor pensioenrekeningen

Gezien het aantal mensen in de branche is de pensioenmarkt een enorme kans voor de Bitcoin, merkte Radloff op. Hij zei:

“Als ik zeg dat dit de grootste kans is voor de Bitcoin, dan wijs ik naar 7,1 miljoen Bitcoin investeerders die driemaal meer investeerbaar geld hebben op hun pensioenrekeningen die ze op dit moment niet gebruiken om Bitcoins van te kopen.”

Radloff wees naar de biljoenen dollars die op de pensioenmarkt rondgaan. Daarnaast merkte hij ook een gebrek aan werkbare structuur op rond crypto- en blockchain-bedrijven die de opties aan hun werknemers aanbieden.


Koop de goedkoopste Bitcoins

 

Bitcoin nieuws

Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Bitcoin bereikt $67.000: Grote crypto-investeerders kopen massaal BTC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?