MEXC
Exchange

MEXC dringt aan op kalmte over het verwijderde ‘CEO’-account terwijl er opnameproblemen zijn

In een recente verklaring heeft crypto-exchange MEXC de speculaties rond de verwijdering van een Twitter-account onder de naam “MEXC_CEO” tegengesproken. Dit account, dat onlangs werd verwijderd, leidde tot zorgen onder sommige waarnemers over mogelijke problemen binnen het bedrijf.

Verhelderen van verwarring

Op 24 december publiceerde MEXC een bericht om de “verwarring” rond het verdwijnen van dit account op Twitter te verhelderen. Er was enige verwarring onder gebruikers die dachten dat het account toebehoorde aan de CEO, John Chen Ju.

Echter, de verwijdering van het account, tezamen met meldingen dat handelsrekeningen van sommige gebruikers op 16 december waren bevroren en de moeilijkheden die sommige gebruikers ondervonden bij het opnemen van crypto, verhoogde de vrees voor mogelijke problemen bij de exchange.

MEXC legde uit dat het account ooit officieel werd gebruikt om de exchange te promoten, maar dat de oorspronkelijke CEO in juli 2022 was vertrokken. Sindsdien had de persoon gekoppeld aan het account geen “werkelijke verbinding met MEXC Official” meer.

Geen specifieke aankondiging gemaakt

Het bedrijf erkende dat het geen specifieke aankondiging had gemaakt over deze verandering, wat bijdroeg aan de algemene verwarring en misverstanden toen het account plotseling werd verwijderd. MEXC bood excuses aan voor de veroorzaakte verwarring en beloofde in de toekomst duidelijker te communiceren over belangrijke personeelswijzigingen.

Tegelijkertijd meldde de exchange dat het te maken had met een stroom van “verkeerde informatie en ongefundeerde beweringen” die bedoeld waren om het platform in diskrediet te brengen. In de afgelopen dagen hadden gebruikers problemen gemeld met het opnemen van crypto, vooral met betrekking tot Kaspa-tokens (KAS).

https://twitter.com/MHiesboeck/status/1738928048538366012

Exchange functioneert normaal

Desondanks verzekerde MEXC dat de exchange normaal functioneert en dat alle systemen operationeel zijn. Ze waarschuwden gebruikers om niet misleid te worden door geruchten of personen met bijbedoelingen. Het bedrijf verklaarde ook stellig tegen elke vorm van laster te zijn en behield zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen tegen ongegronde beschuldigingen.

Exchange nieuws

Uitleveringspapieren voor Binance-directeur afgerond door Nigeriaans Interpol
Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf
Voormalig Binance-topman voor de rechter: Risico op gevangenisstraf
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?